Kezdőlap AKTUÁLIS Gyászol Zámbó Krisztián

Gyászol Zámbó Krisztián

Hirdetés

A magyar zenei színtér egyik kiemelkedő alakja, Kaszás Péter január 10-én, 77 évesen váratlanul elhunyt.

 

Hirdetés

A legendás zenész-dalszerző hagyatékában több mint 560 szerzemény található, köztük olyan klasszikus slágerek, mint a „Bukott diák”, „Szeress úgy is, ha rossz vagyok”, „Mit akarsz a boldogságtól”, és „Egyszer megjavulok én”.

A tragikus esemény nem csak az ország, hanem Kaszás Péter családjának számára is hatalmas veszteség. Az elhunyt művész legidősebb fia, Krisztián, most nyilatkozott a Borsnak, és megosztotta gondolatait apja elvesztéséről.

Krisztián emlékezik arra, hogy őt nemcsak a művész, hanem a család barátjaként ismerte meg. Apja betegsége miatt az utóbbi időben nehezen tudtak kommunikálni, de mégis érezte a tragédia súlyát.Krisztián megerősítette, hogy Kapás Péter és apja között szoros kapcsolat volt, amit több közös munka, alkotás kialakított köztük. Az énekes kifejezte mély sajnálatát az elvesztés miatt, ugyanakkor megosztotta hittel teli gondolatait is. Hisz abban, hogy most apja és Kaszás Péter együtt írják az örök dalokat valahol máshol.

A beszélgetés során Krisztián elárulta, hogy tudomása szerint egy dal maradt befejezetlen, amit az apja és Kaszás Péter kezdett el együtt alkotni.Az énekes tervezi, hogy felveszi a kapcsolatot az elhunyt művész feleségével, hogy közösen fejezzék be a dal és tisztelegjenek a két kivételes tehetség emléke előtt.

Hirdetés