Kezdőlap AKTUÁLIS Figyelmeztetést adott ki a Magyar Honvédség – Konvojok lepik el a magyar...

Figyelmeztetést adott ki a Magyar Honvédség – Konvojok lepik el a magyar utakat

Több vármegyében – igy Fejérben, Veszprémben és Csongrád-Csanádban – a fő- és mellékutakon is katonai menetoszlopokra kell számítani szombaton.

 

A Kinizsi Pál 30. Páncélozott Gyalogdandár katonái 2023. június 3-án (szombat) 5:00 és 15:00 óra között katonai menetet hajtanak végre.

Ebben az időszakban katonai gép- és harcjárművekből álló menetoszlopokra kell számítani az Újmajor – Veszprém Északi körgyűrű – 8. számú főút – M7 autópálya – M0 autópálya – M5 autópálya – M43 autópálya – 47. számú főút – Hódmezővásárhely útvonalon – olvasható Magyar Honvédség legfrissebb közleményében.

A honvédség arra kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalon kellő óvatossággal és a közlekedési szabályok betartásával közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ugyanis ezzel segíthetik a biztonságos és folyamatos haladásukat.A Brave Warrior gyakorlat befejezését követően, ugyancsak június 3-án, szombaton, 08:00 és 13:00 között az MH Klapka György 1. Páncélosdandár vasúti szállítási feladatokat hajt végre Tata vasútállomás és a tatai Klapka György laktanya között.

Az érintett útszakaszon, az adott időszakban rövid ideig tartó ideiglenes útlezárások várhatóak. A vasútállomáson a tehervágány és a közvetlen mellette levő rész zárva lesz hajnali 4-től 13 óráig.

loading...