Kezdőlap AKTUÁLIS Figyelmeztet az OTP – Itt a pontos dátum, amikor nem tudod használni...

Figyelmeztet az OTP – Itt a pontos dátum, amikor nem tudod használni a pénzed

Hirdetés

Néhány napja sokan kaptak e-mailt az OTP-től a Simple alkalmazás frissítésével kapcsolatban.

 

Hirdetés

A 24.hu újság most utánajárt annak, hogy valóban szükséges-e a frissítés, vagy esetleg spamről, csalásról van szó. A bank megerősítette, hogy az e-mailek valóban az OTP Mobil által üzemeltetett Simple alkalmazástól érkeztek.

Az OTP azt állítja, hogy az e-mailek célja az volt, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsanak az aktív felhasználói kör számára. Ennek érdekében két frissítésre vonatkozó e-mailt küldtek, az egyik február 19-én, hajnali 2:30-kor, a másik pedig ugyanezen a napon, délután 18:45-kor.A bank hangsúlyozza, hogy az e-mailek segítségével a Simple alkalmazás felhasználói előre értesülhettek a frissítésekről, így nem kellett az alkalmazás aktív használata közben találkozniuk a frissítési felhívással.

Ezáltal a felhasználók kényelmesen és időben frissíthették az alkalmazást, anélkül hogy az bármilyen kellemetlenséget okozott volna számukra.Az OTP Mobiltól érkező e-mailek feladója a [email protected] cím, így ha valaki ilyen e-mailt kap, és bizonytalan lenne annak valódiságát illetően, érdemes ellenőriznie a feladó címét, és szükség esetén ellenőriznie az OTP hivatalos kommunikációs csatornáin is a frissítési információkat.

Összességében tehát nincs ok az aggodalomra, ha az OTP-től kapott e-mailek a Simple alkalmazás frissítésével kapcsolatosak, hiszen ezek valódi értesítések a banktól, amelyek a felhasználók kényelmét és biztonságát szolgálják.

Hirdetés