Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Ezzel a recepttel pillanatok alatt hófehér fogaid lehetnek!

Ezzel a recepttel pillanatok alatt hófehér fogaid lehetnek!

Hirdetés

Sok ember küzd azzal a problémával, hogy megszabaduljon a sárgás, elszíneződött fogaktól. Kényelmetlenül érzik magukat a nap minden pillanatában, főleg ha társaságban vagy emberek között vannak.

 

Hirdetés

A fehérítő fogkrémek részben csak a reklámok céljából fehérítenek. A rendszeres fogmosás nem elég, hogy elkerüljük a fogak elszíneződését, különböző fogászati beavatkozások hatékonyak lehetnek, azonban csak bizonyos ideig tartanak és ráadásul egy vagyonba is kerülnek. Ezért ez a videó megmutatja azt az olcsó és nagyon hatékony módszert, ami 3 perc alatt képes fehérebb fogakat varázsolni és rendszeres használatával a hófehér mosoly is garantált.

Az alábbi módon alkalmazd a fogfehérítőt. Egy kis tálban a videón látható módon keverj össze egy kis szódabikarbónát citrom vagy lime levével és várd meg amíg habos lesz. ezt követően mártsd bele a fogkeféd, és moss fogat. Nem szabad azonban túl sokáig mosni ezzel a savas keverékkel a fogakat, mert károsíthatja a fogzománcot. A legjobb döntés, ha minden második, vagy harmadik nap alkalmazzuk ezt a módszert!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés