Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Az Újhold varázslatos ereje segít ma a kívánságaink teljesülésében – Ezeket az...

Az Újhold varázslatos ereje segít ma a kívánságaink teljesülésében – Ezeket az elképesztő hatásokat érezheted, és ezt kell tenned

Ebben az évben minden segítséget megkapsz az univerzumtól és a láthatatlan égi világtól, hogy könnyedén megteremtsd azt az életet, amire vágysz. És elindulj azon az úton, ami a legnagyobb bőséget hozza el Neked.

A mostani nap százszoros teremtő erővel bír. Hatalmas erők sietnek most a segítségedre és vesznek pártfogásukba, hogy fizikai szinten is megjelenítsék mindazt, amiről lelked mélyén álmodozol.

Hogyan tudod segíteni ezeknek az erőknek az áldásos munkáját?

1.Tudd, mire vágysz

Legyél tisztában vágyaiddal és tarts ki mellettük elkötelezetten, rendületlen hittel. Fogalmazd meg vágyaid tárgyát tisztán és egyértelműen.

Ha mégsem tudod, hogy mi számodra a legjobb, akkor kívánságodat határozd meg úgy, hogy annak teljesülését kéred, ami a legnagyobb jót hozza el számodra, és az Univerzum összes élőlénye számára.

2.Tartsd fenn a víziót

Az érzéseiddel, gondolataiddal, minden nap teremtesz. Ezek mind a Teremtőtől kapott ajándékok, ami által pozitív hatást gyakorolhatsz sorsod alakulására.

Nagyon fontos, hogy ezen a napon érzéseid, gondolataid, összhangban legyenek a vágyaiddal.

Képzeld el sokszor, és érezd is át, amikor az álmod valóra válik.

Fogj egy képzeletbeli fehér vásznat és fesd tele annak az életnek a képeivel, amiről álmodsz. Ecseted legyen a képzeleted, mely hatalmas erővel teremt.

3.Higgy

Higgy abban, hogy érdemes vagy a jóra. Higgy abban, hogy megérdemled és meg is kapod a jó dolgokat. És higgy a legfelsőbb hatalom (Isten, Univerzum, Buddha…) védelmező és szerető erejében, mely a legnagyobb csodákat hozza el neked! Nem vagy egyedül utadon. Olyan Isten gyermeke vagy, aki gondoskodik rólad!

4.Légy tudatos

Tudatosan válaszd ma a szeretetet, a kedvességet, a pozitív embereket, a jó élményeket. Urald érzéseidet, gondolataidat és tetteidet és csak jót cselekedj. Önmagaddal éppúgy, mint másokkal!

Egy dolog van, ami felett valódi uralmad lehet: szavaid, tetteid és cselekedeteid. Mentesülj a külső dolgoktól, és koncentrálj ma belső békédre.

5.Adj, hogy kaphass

Adj ma egy mosolyt, egy ölelést, egy kedves szót. Mindig csak olyat adj, amit te is szívesen fogadnál.

6.Nyílj meg a befogadásra

Jelentsd ki hangosan vagy magadban, hogy megnyílsz az Univerzum bősége előtt és elfogadod az életedbe érkező isteni ajándékokat és áldásokat!

7.Légy hálás

Vedd számba mi az, amiért hálás lehetsz. Aprónak tűnő dolgok, melyeket természetesnek veszünk, másoknak a legnagyobb kincsei lennének. Tudod milyen gazdag és szerencsés vagy, hogy egészséges vagy, vagy, hogy látsz, és könnyedén jársz? Hogy élnek a szüleid, hogy van egy társad? Ne felejtsd el észrevenni és megköszönni mindazt a jót, amivel rendelkezel. Most. Ebben a pillanatban.

8.Cselekedj

A végeredményhez kevés, hogy csak otthon ülsz és kihasználod a támogató energiákat. Az univerzum lehetőségeket ad, amivel Neked kell élned. Fel kell ismerned, hogy eljött a tett ideje!

A saját erődet használni, hinni magadban, és tenni a céljaidért, álmaidért a Te feladatod. A végső gyógyulás, a felelősség a sorsunkért mindig a mi kezünkben van.

Ne feledd: Saját sorsod teremtője vagy és nem áldozat! Döntéseiddel, belső iránytűd követésével olyan életet élhetsz, amit megálmodtál!

Ez az év a Te éved. A győzelem éve. Ma ültesd el azokat a magokat, amik később virágba borítják lelkedet!

Csodás teremtő napot kívánok!

Szeretettel: Sándor Judit – Jóportál

loading...