Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A nőiesség NAGY TESZTJE: amelyik virág a legjobban megtetszik, olyan nő vagy...

A nőiesség NAGY TESZTJE: amelyik virág a legjobban megtetszik, olyan nő vagy az életben:

Hirdetés

A legtöbb nő szereti a virágokat, azonban egyáltalán nem véletlen, hogy melyik a kedvenc virágunk. A kedvenc virágunk ugyanis árulkodik a személyiségünkről: az alábbi ábráról válassz egy világot, amelyet a legszebbnek tartasz, és válaszd ki a hozzá tartozó leírást.

 

Hirdetés

(Az is lehetséges, hogy több virágot is megtetszett az ábráról, ez arra utalhat, hogy többféle női energiát egyes teszt magadban.)
1.) Amennyiben az első számú virág nyerte el a tetszésedet, az azt jelenti, hogy egy intenzív nőies kisugárzással rendelkezel, magadra vonva mások figyelmét: a nők irigységét és a férfiak csodálatát! Annak ellenére, hogy rengeteg ember szeretne veled megismerkedni, egy olyan zárt kört tartasz fent, akik igazán kiérdemelték a bizalmadat, és ezek az emberek, akikért tűzbe tennéd a kezed. Ha ezekben az emberekben csalódsz, elmagányosodhatsz és egy lelki “elefántcsonttoronyba” vonulhatsz vissza.

2.) A kettes számú virág arra utal, hogy romantikus lélek vagy, aki erős hatással van a férfiakra. Egy kicsit konzervatív vagy, szereted a hagyományos udvarlást, az ajándékokat, és az apró meglepetéseket. Becsületes, őszinte és egyenes személy vagy, kedves, elfogadó női energiát képviselsz. Ennek ellenére nagy belső erővel rendelkezel, és amit kitűzöl magad elé, azt meg is kapod!3.) Ha a hármas számú virágot választottad, akkor sokoldalú nő vagy, aki széleskörű műveltséggel és rengeteg hasznos képességgel rendelkezik. Odaadóan segítesz a bajbajutottakon, és magabiztos, határozott kisugárzásodnak hála az emberek tisztelnek és felnéznek rád. Ennek ellenére szerény vagy, és igen hűséges, amiért igen jó társ lehetsz egy házasságban. Személyiséged árnyoldala, hogy sokan megpróbálhatnak kihasználni Téged!

4.) A négyes számú virág: optimizmust és energiát sugárzol, egy olyan intenzív személyiség vagy, aki magával ragadja az embereket. Ennek ellenére nagyon keveseket engedsz csak közel magadhoz, akiket tisztelni is képes vagy! Valahol a lelked mélyén egy nagyon mély belső szomorúsággal küzdesz…5.) Az ötödik számú virág azoknak a nőknek az ismérve, akik gyerekkoruktól eggyé váltak a szépséggel, és jól ismerik azt az érzést, hogy a figyelem középpontjába kerülnek. Nagyon jól ismered az embereket, és téged aztán nagyon nehéz átejteni! Erős intuitív képességekkel rendelkezel, és megérzed, kik azok, akik őszinte szándékkal közelednek hozzád! Sajnos van azonban ennek egy árnyoldala is: néha túlzottan is érzékeny vagy!

6.) Hatodik számú virág: nem vagy egy hétköznapi nő, egyszerre vagy hideg, és tüzes, szenvedélyes és átgondolt! Éppen ezért egy nagyon ritka kincset képviselsz: szinte már félelmetes, hogy milyen tudatosan kezeled az érzelmeidet… Ettől azonban sok férfi zavarba jöhet, vagy akár meg is ijedhet!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés
loading...