Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK A nagy hiba, amit szinte mindenki elkövet a kültéri izzóknál! Erre nagyon...

A nagy hiba, amit szinte mindenki elkövet a kültéri izzóknál! Erre nagyon figyelj!

Hirdetés

Mindössze egy hetünk van hátra Karácsonyig, ami mondhatni szinte nem is idő, pillanatok alatt elröppen. Ilyenkor már mindenki gondolata az ünnepek körül forog. Sok dolog maradhat még erre a hétre is. Ajándékvásárlás, élelmiszerek beszerzése, karácsonyi menü eltervezése és persze a dekoráció. Ha lehetséges nem csak belül, hanem kívül is.

 

Hirdetés

Igazán szép és hangulatos kültéri dekorációnak számít a karácsonyi égősor felhelyezése, amiben mindenki kedvére gyönyörködhet. Mondhatjuk, hogy ilyenkor nem csak magunk és családunk számára, hanem a többi ember örömére is díszítünk, azonban van pár dolog, amit a kültéri izzókkal kapcsolatban is érdemes észben tartani

 

Mi ajánlott?

Hogy megtakaríts magad némi időt és bosszúságot, érdemes olyan égősort választani, ami elemmel működik, így nem kell a hosszabbítóval bajlódnod és ideális áramforrást találnod a díszednek. Csak elhelyezed a számodra leginkább tetsző helyen, beleteszed az elemet, bekapcsolod és meg is vagy. Egyszerű, mint az egyszer egy.

A legjobb és legkézenfekvőbb ötlet a terasz vagy erkély korlátjára, esetleg egy lombhullató fára vagy fenyőre kitenni az égősort, így nem kell a rögzítéssel sem időt töltened és az égők szép mintát fognak kirajzolni a korlát vagy a fa ágai mentén.Javasolt a dekorálandó területet előtte lemérni, hogy milyen hosszú égősorra van szükséged, nehogy véletlenül rövidebb legyen, mert az elég bután tud mutatni.

 

Mi nem ajánlott?

Ha árammal működő égősor mellett teszed le a voksod, tekintettel a téli, nedves, vizes, havas időszakra, olyan csatlakozósat válassz, amely vízálló és kifejezetten a kültéri dekoráláshoz lett tervezve. Ha elemeset vásárolsz, figyelj rá, hogy az elemes rész védelem alatt legyen az időjárás viszontagságai alól. Ne az időjárás legyen gátja a szép dekorációdnak.

Amellett légy előrelátó és igyekezz megőrizni a díszedet az elkövetkező időkre is. Az ünnepi szezon leteltével szedd le gondosan és tedd el megfelelő csomagolásban a megfelelő helyre, mert az idő vasfoga és a külső tényezők szépen megtépázzák, ha nem figyelsz.

Hirdetés