Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG A 3 legszuperebb nagyi a csillagjegyek közül

A 3 legszuperebb nagyi a csillagjegyek közül

Szerencsések azok, akiknek lehetősége adódott úgy felnőni, hogy időt tölthettek el a nagymamájukkal, hiszen igazi ajándék az ő feltétel nélküli szeretetük és törődésük. Egy nagymama olyan, mint egy második anya, akinek már a puszta jelenléte is megnyugtató biztonságot ad. 

Természetesen nagyi és nagyi között is lehet különbség, hiszen léteznek azok, akik állandóan a kisunoka közelében lennének, ugyanakkor azok, akik beérik az évi 1-2 látogatást és úgymond távolról szeretik a csemetéket.

A következőkben azokról a csillagjegyekről lesz szó, akikből a legszuperebb nagymamák válnak. Lássuk!

VÍZÖNTŐ – A tökéletes nagyi

Vele soha nem lehet unatkozni. Kedves, figyelmes, mindig az unoka jólléte forog a fejében. Amikor az unoka kicsi, állandóan érdekes és mókás történeteket mesél. Emellett szívesen szervez programot az unokáknak és fejleszti őket intellektuálisan. Igyekszik ébren tartani a családban a tudásszomjat.

A Vízöntő nagymamák tanácsai megfizethetetlenek. Mindig megtalálják a helyes szavakat, amelyekkel csillapíthatják az aggodalmakat. Mint igaz barát és szövetséges, a legjobb második anyuka válik belőlük.

IKREK – A játékos nagyi

Határozottan a legmókásabb nagyi mind közül. Nagyon sokoldalú, szellemes és csupa móka vele együtt lenni. Az ő otthonában a monotónia szó ismeretlen. Mindig készen áll a játékra és újabb kalandokat megtapasztalni. Soha nem hezitál, hogy a belső megérzéseire hallgasson-e vagy sem.

Amellett, hogy szórakoztatóak, nagyon fontos leckékre is megtanítják unokáikat. Arra bíztatják őket, hogy az élet valódi értékeire figyeljenek, és mindig kövessék az álmaikat. Mindig motiválják a családtagokat és tanításaik középpontjában helyet kap az ambíció kérdésköre is. Az elkötelezettség és a szórakozás egyensúlyának elsajátítását igyekszenek átadni.

RÁK – Az édes nagyi

Arra született, hogy mindenkinek a kedvében járjon. Gyengéd, törődő, és mindig nagy örömmel és tárt karokkal fogadja unokáit. A társaságában mindenki a legszebbnek és legokosabbnak érzi magát. Olyan, mint egy cukormázzal bevont tündér.

Mindenki egyetért abban, hogy kényelmes és megnyugtató vele lenni. Sokat mesél csodás emlékeiről. Szívesen megy közös nyaralásokra, hétvégékre a nagy családdal és erősíti a családi összetartást. Számára azok a legboldogabb pillanatok az életben, amikor a gyermekeit és unokáit együtt láthatja. Ennek érdekében sokszor szervez nagy családi összejöveteleket is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...