Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Zseniális trükk, hogy ne szakadjon ki a harisnyád

Zseniális trükk, hogy ne szakadjon ki a harisnyád

Ha jobban belegondoltok, a harisnyával tényleg csak a baj van. Nem vehetjük fel akármikor és akárhol, mert nem illik. Kiszakad, kilyukad, felfut benne egy szem, nem is melegít, szóval nagyjából semmi értelme, csak azért mégis csinos, és kell, hogy egy lánynak legyen harisnyája.

 

 

Azt mát tudjuk, hogy harisnyát sem hordhatunk ám mindig, de télen alig bírunk meglenni nélküle, még ha utáljuk is. Mindettől függetlenül egy dologban, azt hiszem, mindannyian egyetértünk: a lyukas harisnyánál nincs rosszabb a világon. Nem lehet megvarrni, nem lehet megcsináltatni, nem lehet vele semmit kezdeni, csak kidobni és újat venni. Ennyi.

Ám most hoztunk nektek egy praktikát, amivel könnyen megmenthetjük a harisnyákat a kukától. APureWow szerint a kulcs a fagyasztóban rejlik.

e3ee274b65ae51442932abdccddde9ec

Tehát az új harisnyákat be kell rakni a fagyasztóba. Az egész annyiból áll, hogy a harisnyát bevizezitek, amíg egész nedves nem lesz, majd belerakjátok egy zacskóba, és egy napig a fagyasztóban hagyjátok. Másnap pedig olvasszátok ki.

Hogy miért működik ez az egyszerű trükk? Mert a hideg hőmérséklet megerősíti a harisnyában lévő szálakat, így sokkal nehezebben fog kiszakadni.

Forrás: www.vous.hu
loading...