Kezdőlap AKTUÁLIS Szívszorító: Zokogva érkezett LL Junior és édesanyja a kis Dávidka búcsúszertartására...

Szívszorító: Zokogva érkezett LL Junior és édesanyja a kis Dávidka búcsúszertartására – fotók

Az elsők között LL Junior és édesanyja érkezett, sírva, zokogva, láthatóan teljesen összetörte őket a gyász. Szintén már fél tizenkettő előtt megérkezett Zámbó Árpy és testvére, valamint Fásy Ádám is.

A ravatalozó előtt foglalnak helyet a gyászoló hozzátartozók, Ll Junior mellett jelenlegi párja, Körtvélyesi Kinga is ott van. Nem sokkal fél tizenkettő után kihozták a kis, hófehér koporsót a gyászolók elé.

A ravatalozó előtt több száz fős gyászoló tömeg gyűlt össze, a kivetítőn folyamatosan képeket láthatnak a kis Dávidkáról.

Háromnegyed 12 előtt pár perccel megérkezett Dávidka édesanyja, Csilla is. Láthatóan nagyon rosszul van, LL Junior, akivel nem volt felhőtlen mostanában a viszonyuk, hozzálépett és vigasztalóan beszél hozzá.

Mint ismert, augusztus 31-én, szombaton, Zuglóban a három esztendős kisfiú kiszakította magát édesanyja kezéből, és a piros lámpa ellenére kiszaladt a zebrára, ahol egy szabályosan haladó autós elgázolta. Mint megtudtuk, az idős férfinál az ittas vezetés gyanúja nem merült fel, a történteket a Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja. A mentők sokáig küzdöttek a helyszínen a kicsi életéért, ám nem tudták megmenteni.

A szertartás, ahogy azt LL Junior előzőleg közzétette, nyilvános. A család kérése az volt – ezt csütörtökön este küldték körbe a szerkesztőségeknek, – hogy a sajtó a ravatalozónál lehet jelen. A gyászmenet indulása után, és a kis, hófehér koporsó sírba eresztésénél már csak a gyászolók tartózkodhatnak.

Forrás:blikk.hu

loading...