Kezdőlap AKTUÁLIS Zokogott a színpadon LL Junior, nem enyhül a fájdalom!

Zokogott a színpadon LL Junior, nem enyhül a fájdalom!

L.L. Junior még csak közel két hónapja vesztette el kisebbik fiát, Dávidot, akinek hiánya teljesen felemészti őt. Junior az eset óta többször is a színpadon, éneklés közben tört össze és sírta el magát – írja a Ripost.

Augusztus végén történt a döbbenetes tragédia, amikor a mindössze 3 éves Dávidka egy autó elé szaladt Zuglóban, az autós pedig már nem tudta elkerülni a balesetet. így elütötte a kisfiút, aki a baleset következtében életét vesztette. Az énekes teljesen összetört az esetet követően, mégis igyekezett kifelé erősnek mutatni magát, pedig nyilvánvalóan belül felemésztette őt a gyász. Junior igyekszik tartani magát, mivel van egy másik fia is, Lacika, akinek szüksége van az apjára, és arra hogy erősnek lássa őt.

Ennek is betudható talán , hogy L.L. Junior már szeptemberben visszatért a színpadra, mivel számára a zenélés is gyógyírt jelent, segít elterelni a gondolatait a szörnyű tragédiáról.

Olyan furcsa szó ez dolgozni, hiszen ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt. Ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket– írta a zenélésre utalva még korábban az Instagramján.

Az énekes most a tragédiát követő fellépésekről is nyilatkozott a lapnak:

Mióta újra fellépek kétszer is elsírtam magam a színpadon, amikor elkezdtem énekelni a Legszebb tévedés című dalomat, abba kellett hagynom, egyszerűen potyogni kezdtek a könnyeim. Nem tudtam végigénekelni, azonnal egy gyors nótával folytattuk

Junior tisztában van azzal, hogy kisfia hiánya már sosem fog megszűnni, de igyekszik erőt venni magán és ugyanúgy élni a hétköznapokat, mint a tragédia előtt.

Nincs na,p hogy ne gondolnék Dávidkára, nincs nap, hogy ne sírnék miatta, de azt is tudom, hogy van még egy gyermekem. Lacikának apa kell, és én tudom, hogy az életben a mi varázslatos utazásunk még nem ért véget. Sok minden vár itt még ránk

– mondta bizakodóan az énekes.

L.L. Junior azt is elárulta, hogy tragikusan elhunyt kisfia emlékére most egy dalt is ír, ezen dolgozik a csapatával.

Dávidka emlékére írunk egy nagyon szép dalt, most ezen dolgozunk. Nem tudom, mikor lesz kész, iszonyúan nehéz volt, amikor néhány hete leültem a zongora elé. Nagy erő kell egy ilyen dal megírásához. Hozzáláttam és sírtam. Tetszene neki, biztos hogy szeretné, hiszen minden számomat tudta kívülről. Nagyon okos kisgyerek volt

– mesélte el rajongóinak szintén Instagramján Junior.

Forrás

loading...