Kezdőlap AKTUÁLIS Weisz Fanni: “Anya, félek tőled”

Weisz Fanni: “Anya, félek tőled”

Szívszorító volt látni 2018 szeptemberében a TV2 Mokka című műsorában Weisz Fannit, ahogy édesanyjával való kapcsolatáról beszélt.

 

Ő és anyukája kis idő különbséggel voltak vendégei a stúdiónak, és bár nehéz mondatok hangzottak el, akkor is látszott, hogy ez nem egy végleg lezárult kapcsolat.

Az akkor már több éve tartó csend elhúzódott még egy darabig, ám most úgy tűnik, férjével való szakítása után újra közel került egymáshoz anya és lánya.

A Bors úgy tudja, a modellnek mostanra elege lett a viszályból, a családját választotta a férje helyett. A lap információi szerint, Fannit azóta többször is látták Csepelen, édesanyja és testvére lakóhelyén.

– Az utóbbi egy évben kezdődhettek a gondok. Úgy tudom, egyre többet üzent az édesanyjának, sokat beszéltek, és sűrűsödtek a találkozások is.

Az idős nagyszülei hosszú ideig hiába várták Fannit Szegedre, ám végül ott is megtört a jég, újra felvették a kapcsolatot egymással, és most már biztos, hogy visszatér a régi kerékvágásba a család élete – mesélte a család közeli barátja a Borsnak.

– Megkeresett, kérte, hogy találkozzunk. 


Azóta rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, a férjével viszont továbbra sem javult a viszonyunk – ismerte el a Star magazinnak a közelmúltban Ágnes.

A szakítás után úgy tűnik, az évek óta őrlődő Fanni végül a családot választotta.

loading...