Kezdőlap AKTUÁLIS VV Fanni-ügy: elárulta a gyanúsított, hol és kiknek adta át Fannit!

VV Fanni-ügy: elárulta a gyanúsított, hol és kiknek adta át Fannit!

Egészen mélyre ásnak a nyomozók a Fanni-ügy gyanúsítottjának múltjában.

A rendőrség aprólékossága érthető: Fanni november 20-án tűnt el, azóta hiába keresik az egykori ValóVilág-szereplő holttestét.

A Blikk az ügyvédtől megtudta, a gyanúsított egyre nehezebben viseli a bezártságot.

– A szülei rendszeresen látogatják Lászlót, és úgy látják, hogy fiuk egyre feszültebb. Mostanában már nem is kérdezik a rendőrök, kihallgatása sem volt jó ideje – árulta el a Blikknek Brodmann Péter, aki további részleteket is megosztott volt ügyfele vallomásából.

B. László azt mondta a rendőröknek, hogy az áldozatot Marina-parti lakásához közel, egy építési területen adta át két férfinak. Állítása szerint Fanni valamilyen szer hatása alatt volt, amikor megtalálta a lakásában.

– Két dologra épít a rendőrség. A kocsiban található vérre és a szintén ott lelt kötélre. Ezek azonban semmit sem bizonyítanak – magyarázta lapunknak az ügyvéd.

– Erről idáig nem beszéltem, de most már elmondom, hogy azon az építkezési területen, ahol az eset történt, még térfigyelő kamera is fel van szerelve, de a vizes világbajnokság után már nem működtették. Pedig a felvétel most kulcsfontosságú lenne. László sokkal előbb megjelölte ezt a helyet, mint hogy kiderült volna, üzemen kívül voltak a kamerák. Volt védencemet két férfi várta ott, egyikük a német rendszámú autóban ült, a másik kiszállt, átvette Fannit, beemelte a kocsiba, és elhajtottak onnan – mondta a Blikknek Brodmann Péter.

Az ügyvéd szerint volt ügyfele azt is meg tudja magyarázni, hogy miért volt a lány vére az autóban. Az ájult Fanni orrából állítása szerint már akkor folydogált a vér, amikor a lakásban megtalálta, ez került aztán az ülés fejtámaszára. A huzatot később kimosták.

Jövő héten mintát ad az ügyvéd

Brodmann Péter kedden megy a Teve utcai rendőrpalotába, hogy nyálmintát adjon. Erre azért van szükség, mert a rendőrség szerint az autóban talált kötélen a gyanúsítotton és Fannin kívül egy harmadik személy DNS-e is fellelhető. A nyomozók mintát vesznek B. László minden férfi rokonától, hogy megállapítsák, ki érintette meg a kötelet. Mivel tanúként is meghallgatták, B. Pétert a bíróság kizárta az ügyből, így nem védheti tovább a rokonát.

Forrás: blikk.hu

loading...