Kezdőlap AKTUÁLIS Visszavonult Csobot Adél, nagyon vékony, sokan aggódnak érte!

Visszavonult Csobot Adél, nagyon vékony, sokan aggódnak érte!

Csobot Adélnak nehéz gyermekkora volt, hiszen 9 éves volt, mikor az édesapja meghalt és édesanyja egyedül nevelte őt és a nála öt évvel idősebb testvérét.

Az énekesnő úgy emlékszik vissza, hogy nagyon nagy szeretetben nevelkedett, ami sok mindenért kárpótolta őt. Ildikó most is rengeteget segít neki két gyermekével kapcsolatban. Adél pedig úgy érzi, hogy soha nem tudja meghálálni a mamának a sok fáradozását.

Az asszony éjt-nappalát téve dolgozott érte és bátyjáért, hogy minél kevesebbet nélkülözzenek. Az énekesnő a mai napig emlékszik arra, hogy a mama mindig fáradt volt.

–       Ha kellett túlórázott, ha kellett nem aludt éjszaka, a hétvégék nem létezése pedig néha teljesen természetesnek tűnt – írta nemrég egy blogjában Adél.

A mai napig számíthat anyukájára, hiszen korábban, Nátán születése után már fél évre rá munkába állt és aktívan dogozott és ingázott Magyarország és Németország között egyik fellépésről a másikra. Édesanyja segítsége nélkül ezt nem tudta volna megtenni. Álmodni sem mert ilyesmiről…

Több alkalommal is hosszú időre egyedül maradt a gyermekeivel, hiszen Bence több külföldi munkát is elvállalt. Adél azonban a második gyermekük születése óta a háttérbe vonult, pontosan egy éve látta meg a napvilágot Ádin.

Ugyan korábban azt nyilatkozta, hogy a gyerekek miatt nem akarja a karrierjét félbeszakítani, fontos számára, hogy a rivaldafényben maradjon, de most mégis letett erről.

Rajongói nem láthatják a tévéképernyőn és színházban sem. Csak és kizárólag a gyerekeire koncentrál. “Most ezt tartom a legnagyobb feladatomnak, mert tudom, hogy ezek azok a pillanatok, amik egyszerűen soha nem fognak visszatérni az életembe. Szeretném a lehető legjobban megélni őket. Ez a legjobb, amit tehetek” – mondta a Családvarázs című műsorban. Mióta főállású anya, azóta rengeteget fogyott. Sokan aggódnak is érte.

Forrás

loading...