Kezdőlap AKTUÁLIS Vírusként terjed a kiskutya videója, aki életében először találkozik salátával

Vírusként terjed a kiskutya videója, aki életében először találkozik salátával

Bárki, aki kisállatot tart otthon, tisztában van vele, hogy a kedvencek sokszor olyan dolgokat képesen művelni, amitől annyira nevetnünk kell, hogy már a hasunkat fogjuk. Azonban semmi nem hasonlítható ahhoz, amit ez a kiskutya csinál, amikor először találkozik salátával.

 

Azt is tegyük hozzá, hogy a saláta az asztalon van, az asztal pedig jóval magasabb, mint a kölyök maga.

A gyerekeket szinte lehetetlen rávenni, hogy egészséges ételeket egyenek. Ha valami zöld, az egyfajta riasztás nekik, hogy biztosan nem finom és nem szabad megenni. Azonban úgy tűnik, hogy ez a kutyus cseppet sem aggódik emiatt.

Először fogalma sincs, hogy mit tehetne azért, hogy elérje a vágyott salátáját. Mindennel megpróbálkozik, de hiába.

Megpróbálja elérni úgy, hogy az asztalnak támaszkodik, majd felugrik a kanapéra és onnan ügyeskedik. Egyszer még az asztalra is sikerül felmásznia és ekkor jelenik meg a mamakutya, akit szintén nem kell félteni.

A mama felugrik a kanapéra, onnan eléri a salátát, ami azonban a földön landol. Innentől nincs megállás. Anya és fia olyan jóízűen falatozzák a ropogós, zöld leveleket, hogy az embernek is megjön hozzá a kedve.

Végül ez a két kis bajkeverő az egész nappalit beteríti salátalevél darabokkal. Lehetetlen nem nevetni rajtuk, főleg a kiskölyök kezdeti próbálkozásain.


Talán a gazdinak épp az a trükkje, hogy elérhetetlenné igyekszik tenni a zöldséget, hogy a tiltott falat még vonzóbb legyen, így a kutyák végül önszántukból hozzájutnak a szükséges rosthoz.

Nézd meg a videót te is!


tudasfaja.com

loading...