Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Virágjóslás : Nézd meg, mit mondanak a virágok

Virágjóslás : Nézd meg, mit mondanak a virágok

A virágjóslás titka abban rejlik, hogy gondolkodás nélkül választanod kell egy virágot, amely a legjobban illik hozzád. Ez az egyik legrégebbi előrejelzési módszer. Segít megfejteni lelked üzenetét, elárulja, mi vár rád a jövőben, hogyan alakul sorsod.

Ha nincs kedvünk, időnk ahhoz, hogy kártyát vessünk, ingázzunk, vagy más, idő és tudás igényesebb módszerrel fürkésszük ki a jövőnket, akkor nekünk találták ki a virágjóslást, amivel egy perc alatt megtudhatjuk, hogy mi vár ránk.

A virágjóslásnál csak annyi a dolgunk, hogy a megérzéseinkre hagyatkozva, válasszunk egy virágot a fenti képről, és már olvashatjuk is az eredményt, ám a jóslat nincs hónaphoz, évhez kötve, tehát lehet, hogy holnap, vagy csak tíz év múlva válik valóra.

1. Rózsa: Le kellene egy kicsit lassítanunk, mert minden időnket és erőnket a karrierünk építésére áldozzuk, pedig nem ártana, ha a családunkkal is törődnénk. A pénztől, sikertől, csillogástól nem biztos, hogy megkapjuk azt, amire igazán szükségünk van.

A virág szerint egy házfelújítás, váratlan ház körüli munka vár ránk a jövőben, ezért otthon lesz ránk szükség. Legyünk többet azokkal, akiket szeretünk, mert ez hozza meg az eredményt. A munkánkban hamarosan változás fog beállni, hála az eddigi erőfeszítésünknek.

2. Szegfű: A szenvedély a kulcs! Ez azt jelenti, hogy ne zárkózzunk be a lakásba, ne utasítsuk vissza a meghívásokat, hanem éljünk szenvedélyesebben, és érezzük a minket körülvevő világ lüktetését!

Merjünk spontának lenni, kapcsolódjunk ki, mert az önbizalmunknak jót fog tenni, ha azt tapasztaljuk, hogy mennyi izgalmas dolog történik úgy, hogy azt nem terveztük meg előre. A virág azt jósolja nekünk, hogy a munka vagy a párkapcsolat terén váratlan változás következik be. A szegfű arra utasít, hogy ne ragaszkodjunk görcsösen a régihez, hanem fedezzük fel az újat!

3. Nefelejcs: Fogadjuk el önmagunkat! Gyakori, hogy magányosnak érezzük magunkat, a mindennapokat pedig úgy éljük, mintha összeesküdtek volna ellenünk. Ha társasági beszélgetésben veszünk részt, akkor inkább a menekülési útvonalat keressük, és nem arra törekszünk, hogy megosszuk másokkal a véleményünket.

A virág azt jósolja nekünk, hogy a következő időszakban olyan barátokat szerezhetünk, akik segíteni fognak, és mellettük végre kiteljesedhetünk. Legyen merszünk kezdeményezni, csatlakozzunk a beszélgetésekhez, mert ezek támogatnak az önmegismerésben!

4. Orgona: Ha ezt a virágot választottuk, akkor az embereknek szükségük van ránk. Nagyon sokan fordulnak hozzánk azért, hogy tanácsot adjunk nekik, esetleg csak meghallgassuk őket. Számunkra ez nem jelent terhet, mert szeretünk másokon segíteni, ám arra ügyeljünk, hogy ne éljük bele magunkat túlságosan mások helyzetébe!

Fontos, hogy abban az esetben, ha tanácsot adunk valakinek, akkor ne engedjük, hogy elragadjanak az érzelmek! Óriási felelősség van rajtunk, mert az emberek nem csak kikérik a véleményünket, hanem megfogadják a javaslatainkat!

Az orgona azt jósolja, hogy amennyiben ügyesen kezeljük az emberi kapcsolatainkat, akkor hamarosan jön valaki, akitől olyan nagy lehetőséget kapunk, amit érdemes kihasználni, mert általa jobb lehet az életminőségünk.

5. Harangvirág: A vágyaink jelzik az utunkat, ha a harangvirágot választottuk. Gyakran vívódunk magunkkal, amikor döntenünk kell egy szituációban. Ez olyan, mintha két személyiség lakozna bennünk. Az egyik azt akarja, amit a szívünk diktál, de a másik racionálisan közelíti meg a problémát.

A választott virág üzenete az, hogy ne féljünk a szívünkre hallgatni, mert a biztonságos és racionális döntésekből még soha nem sültek ki felemelő, fantasztikus ötletek. Ha megfogadjuk a harangvirág tanácsát, akkor hamarosan kapunk egy lehetőséget a sorstól, hogy a vágyaink, álmaink teljesülhessenek.

6. Nárcisz: Csak legyünk pozitívak, mert mostanában gyakoriak a negatív gondolataink, pesszimista szemléletmódunk. A nárcisz azt üzeni, hogy ne engedjük, hogy letörjenek az előttünk tornyosuló akadályok, vagy azok a dolgok, amelyek rosszul sikerültek.

Az életben akadnak nehézségek, amikkel meg kell küzdenünk. Ha megfogadjuk a virág tanácsát, akkor a jövőben erősnek, magabiztosnak fogjuk látni az embereket, aminek következménye az lesz, hogy egy befolyásos ember támogatását élvezhetjük majd. Ezen kívül figyeljünk jobban a családi életünkre, mert hamarosan fontod döntést kell meghoznunk!

7. Liliom: Megéri jót tennünk, mert életünknek ebben az időszakában tele vagyunk szeretettel. Árad belőlünk a jó szándék, jóindulat, ezért szívesen segítünk másoknak, ami nem baj, de azt ne hagyjuk, hogy bárki kihasználjon! Meg fogjuk látni, hogy a tetteink nem maradnak viszonzás nélkül.

A liliom arra int, hogy semmit se tegyünk saját érdekből, mert csak a színtiszta jóságért jár jutalom. A tanács megfogadásával valószínűleg nem lesz problémánk, mivel olyan emberek vagyunk, aki szeret másokon segíteni, és a kihívásokat is kedveli. Ezeket a tulajdonságainkat a munkában és az emberi kapcsolatokban is kamatoztatnunk kell!

8. Orchidea: Szabadságra vágyunk, ha az utolsó virág nyerte el a tetszésünket. Mostanában egyre erősebben érezzük, hogy nem éltünk eleget, és megnő a vágyunk az iránt, hogy világot akarunk látni. A szürke hétköznapok, az eddig jónak és biztonságosnak hitt dolgok, most unalmassá válnak.

Az orchidea üzenete az, hogy ezt az érzést ne temessük magunkba, hanem mondjuk el a barátainknak, párunknak, mert ők megértenek, és segítenek abban, hogy hogyan tudnánk megélni a szabadság érzését a saját határainkon belül.

(Forrás: noiportal.hu)

loading...