Kezdőlap AKTUÁLIS Videón a magyar bérgyilkos, amint mosolyogva kivégzi szerb áldozatát

Videón a magyar bérgyilkos, amint mosolyogva kivégzi szerb áldozatát

MEGOSZTÁS

Biztonsági kamera rögzítette a gyilkosságot.

A csantavéri születésű Dér Csabát gyanúsítják azzal, hogy szombaton megölte a harminchét éves Nebojša Markovićot. A szerb rendőrség nagy erőkkel keresi az 1980-ban született elkövetőt – írja a Szabad Magyar Szó.

A biztonsági kamerák által rögzített felvételen jól látszik, hogy amíg Marković az autó csomagatartójából kivett babakocsit szereli össze, megállt a közelében egy fehér személygépkocsi. Az autóból a fehér kabátban levő Dér szállt ki, akinek egyik kezében egy táska volt. Amikor odaért Markovićhoz, rámosolygott, s a táskából elővett egy pisztolyt, s az utca közepén többször fejbe és mellkason lőtte az áldozatot, aki azonnal életét vesztette, a tettes pedig visszaült az autó anyósülésére és elhagyta a helyszínt.

A lap szerint azonban az elkövető hibázott, mivel valószínűsíthető, hogy Aleksandar Š., a Pink Panther bűnszövetkezet tagja volt a célpont, nem pedig a sógora, Nebojša Marković.

A megrázó esetet rögzítő felvétel itt tekinthető meg >>

Korábban is ölt embert

Dér Csaba 2004-ben beismerte, hogy ő ölte meg Branislav Jelačić bűnözőt. A gyilkosságot az újvidéki kábítószer piacon történt vita előzte meg. Dér 2004. május 11-én a Marina étteremben, négy lövéssel ölte meg Jelačićot. A jegyzőkönyvek szerint a csantavéri férfi bement az étterembe, odasétált Jelačić mellé, egy kék zacskóból kivette a fegyvert, lelőtte a bűnözőt, majd kisétált, felült a kerékpárjára és eltűnt.

loading...