Kezdőlap AKTUÁLIS Véget vetettek a hallgatásnak! Közleményt adott ki Michael Schumacherről a családja

Véget vetettek a hallgatásnak! Közleményt adott ki Michael Schumacherről a családja

Megtört a jég.

 

A sok hallgatás után négy nappal az öt évvel ezelőtti, csaknem végzetes síbelesete után, Michael Schumacher 50. születésnapja előtti napon közleményt adott ki róla a családja.

Nyílt le­vél­ben írtak a ra­jon­gók­nak a Forma-1-le­gen­dá­ról, ami a legendás pilóta több mint másfél millió követőt vonzó hivatalos Facebook-oldalán jelent meg – amit a Ripost szúrt ki.

„Michael családjának közleménye:

Örülünk és tiszta szívünkből köszönetet mondunk azért, hogy Michael 50. születésnapját holnap vele és velünk ünneplitek. Neki, nekünk és nektek is ajándékul a Keep Fighting Alapítványunk létrehozott egy virtuális múzeumot.

A hivatalos Michael Schumacher applikáció holnaptól lesz nyilvános, és ezzel közösen átélhetjük Michael sikereit.

Ez az okostelefonokon futtatható alkalmazás egy újabb mérföldkő az erőfeszítéseinkben, hogy kiszolgáljunk titeket, lehetővé téve a teljesítményei megünneplését. Sok örömet kívánunk hozzá!

Michael büszke lehet mindarra, amit elért, és mi is azok vagyunk rá. Ezért is emlékezünk meg a sikereiről a magángyűjteménye kölni kiállításával, azzal, hogy az emlékeit nyilvánossá tesszük a közösségi médiában, vagy a jótékonysági tevékenységei folytatásával az alapítványban. Szeretnénk mindezzel a figyelmet újra a győzelmeire, a rekordjaira és az ünneplésére irányítani.”

loading...