Kezdőlap AKTUÁLIS Váratlan fordulat! Titkos megállapodást köt LL Junior és Csilla

Váratlan fordulat! Titkos megállapodást köt LL Junior és Csilla

A tragikus halált halt Dávidka temetése után szülei, Csilla és L.L. Junior megpróbálnak higgadt fejjel átgondolni a jövő nagy kérdéseit. Miközben megszakad a szívük a gyászban, nagyobbik fiuk felügyeleti jogáért küzdenek.

Mint ismeretes a tragikus estén L.L. Junior ideiglenesen magához vette nagyobbik fiát. A rapper jogi képviselője azt mondta: ideiglenesen az ügyfele kívánja ellátni Lacika felügyeletét. A gyászoló szülők titkos megállapodásra készülnek Lacika felügyeleti jogának ügyében – erről Csilla jogi képviselője tájékoztatta a Star magazint.

– Még nem sikerült konszenzusra jutni ebben a kérdésben, az viszont már tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet. A felek között párbeszéd kezdődött, ám a lehetséges megállapodás részletei egyelőre nem publikusak – fejtette ki a magazinnak Csilla jogi képviselője, Dr. Horváth B. Gábor, aki reméli, hogy a felek a korábbiaktól eltérően, a temetésen mutgatott békességben és megértésben tudnak majd megegyezni. – Csilla továbbra is gyászol. Össze van törve. Noha megviselik a történtek, mentálisan, pszichésen és fizikailag erős, és jól tartja magát.

loading...