Kezdőlap AKTUÁLIS Váratlan fordulat a műsorban! Eltűnt Marsi Anikó, nagy bejelentésre készülnek a mai...

Váratlan fordulat a műsorban! Eltűnt Marsi Anikó, nagy bejelentésre készülnek a mai élő adásban!

A Blikk információi szerint a TV2 kirobbanóan sikeres táncos műsorának egyik kimaradó kettőse a Marsi Anikó (45) és Szabó Gábor (32) alkotta duó, azaz éppen a csatorna sztárja, a Tények egyik házigazdája kerül le a képernyőről.

 

– Marsi Anikó egyáltalán nem próbál, semmi olyan eseményen nem vett részt, amely a Dancing with the Stars versenyével kapcsolatos, de a TV2 Tények stúdiójában vagy szerkesztőségében sem látta senki hétfő este óta.

Anikó akkor vezette a híradót utoljára, pedig eredetileg a héten be volt osztva műsort vezetni – árulta el a Blikknek egy, a csatornánál dolgozó bennfentes.

Vajon mi lehet ennek az oka?

A TV2 közösségi felületein csütörtökön jelezte, lesz változás a műsorban, a kommentelők persze azonnal találgatni kezdtek, kik és miért maradhatnak távol. Sokan tartanak attól, a csatorna szuperprodukciójában felütötte a fejét a koronavírus, ezért kellett átírni az eredeti forgatókönyvet. Ám történhetett akár sérülés is, hiszen a tánchoz egyáltalán nem szokott Marsit – aki ráadásul egy éve súlyos combcsont-törést szenvedett – akár egy, a próbák során bekövetkező rossz mozdulat is leparancsolhatja a színpadról. Az biztos, Anikó hétfő óta a közösségi oldalain is elnémult, legutóbb azt ígérte követőinek, a következő adásban szívét-lelkét kiteszi majd a színpadon – ám úgy tudjuk, erre nem lesz lehetősége.

Próbáltuk megkérdezni Marsi Anikót, mi történt, de többszöri próbálkozásra is elérhetetlennek bizonyult, a TV2 Sajtóosztályától pedig a következő szűkszavú választ kaptuk:

– A szombat esti élő adásban minden kiderül!


Visszatérnek a kiesők?

A TV2 hivatalos tájékoztatása szerint két, egyébként még versenyben lévő pár nem lesz ott a szombat esti élő adásban.

Kik pótolhatják őket? Teljesen új párokat csatasorba állítani nyilván nem könnyű, így nem okozna nagy meglepetés, ha a csatorna hasonló megoldást alkalmazna, mint a Sztárban Sztár esetén: amikor kiderült, Pély Barnának (44) pozitív lett a COVID-19 tesztje, az előző héten kieső Horváth Boldi kapott újra lehetőséget.

A Dancing with the Starsból eddig éppen két páros esett ki: Győrfi Dániel (23) és Stana Alexandra (28), valamint Emilio (44) és Tóth Orsolya (36, képünkön). Ők kapnak újra esélyt?

loading...