Kezdőlap AKTUÁLIS Váratlan bejelentést tett közzé Koós János a 81.Születésnapján : “Az én életemben...

Váratlan bejelentést tett közzé Koós János a 81.Születésnapján : “Az én életemben a humor

Első sikereit táncdalfesztiválokon indulva aratta; kétszer első díjat nyert. 1961-ben megjelent első nagy slágere a Micsoda nagyszerű dolog. 1966-ban a legjobb énekes díjat is megkapta. Énekesi karrierjével párhuzamosan színészként is tevékenykedett; Az oroszlán ugrani készül (1969), Bűbájosok (1969), A gyilkos a házban van (1970) filmekben is szerepelt.

Hofi Gézával is itt találkozott, akivel duót alakítva vált ismertté, majd csatlakozott hozzájuk Kovács Kati és elkészítették 1976-ban a Kell néha egy kis csavargáscímű zenés rádiójátékot.

1982-1985 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt, színész és humorista szerepben.

Énekesi karrierje a mulatós nóták felé fordult.

1999-2000 között az RTL Klub televíziónál kéthetente énekelt a Koóstoló című műsorral. 2002-ben a Magyar Televízióban havonta szerepelt a Koós Klubbal.

Koós Jánost felkereste a Story extra stábja, hihetetlen dolgok derültek ki. A művész régi történeteket osztott meg, nagy cimboráira is visszaemlékezett, de elhangzott valami sokkal megdöbbentőbb is. “Nekem azért nincsen olyan nyugdíjam, nem mondom meg, hogy mennyi van, nevetséges, mert ha megmondanám az összeget, akkor az emberek azt mondanák, hogy megint hazudik. Nem, nevetséges. Azért, mert abban az időben, amikor naponta volt 5-6 előadásom, meg volt nőnapon 10 előadásom, akkor azok a vállalatok, azok a szervezetek nem jelentették be, hogy ma fellépett a Koós, és ennyit, és ennyit keresett…” – vallotta be. És milyen durva dolgokat mondott még? A videóból kiderül…

Isten éltesse! Köszöntsük őt sok lájkkal!

loading...