Kezdőlap AKTUÁLIS Valójában így történt: így jött össze 1 évvel ezelőtt a kedvesével Rácz...

Valójában így történt: így jött össze 1 évvel ezelőtt a kedvesével Rácz Jenő, ez az igazság!

Több, mint egy éve alkotnak gyönyörű párt Rácz Jenő és kedvese Dóri, akit a séf a Konyhafőnök című műsorban ismert meg, Dóri ugyanis az egyik versenyző volt.

 

Jelenleg a Nyerő páros című műsorban mérik össze kitartásukat és ügyességüket a többi sztárpárral, így sokakat érdekelni kezdett hol és hogyan kezdődött a szerelmük, ezért felidéztük egy kicsit a múltat…

“Amikor Dóri besétált a stúdióba, egyből szimpatikus volt, és természetesen azt is láttam, mennyire csinos.

Ennek ellenére sokáig nem kezeltem másként, úgy néztem rá, mint bármelyik versenyzőmre – kezdte a Blikknek az RTL Klub szakácsa, aki azt is elárulta, mikor érezte először, hogy több van köztük szakmai kapcsolatnál.

“A versenynap végén átbeszéltem a versenyzőkkel, hogy mi történt, miben voltak jók, miben hibáztak, majd a végén öleléssel váltunk el. Egyszer csak azt vettem észre, hogy őt jobb megölelni, mint a többieket – mesélte a celeb, aki kiesése után még aznap üzenetet küldött a fiatal lánynak.

“Először nagyon hivatalosan gratuláltam neki, és elmondtam, mennyire sajnálom, hogy nem jutott tovább, majd egy vicces ürüggyel randira hívtam.

Azt mondtam neki, hogy a napi ölelésünk elmaradt, így másnap már találkoztunk is, onnan pedig már egyértelmű volt minden – mondta Jenő, és hozzátette: azt sem tartja kizártnak, hogy később együtt dolgozzon kedvesével.


loading...