Kezdőlap SZÓRAKOZÁS VIDEÓ Valójában így kellene viselkednünk másokkal (videó amit látnod kell!!!)

Valójában így kellene viselkednünk másokkal (videó amit látnod kell!!!)

A fogyatékkal élők száma sokszorosára növekedett mára. Mi, egészséges emberek az utcán, kórházban vagy egyéb más helyen megcsodáljuk, hosszasan nézzük, sokszor elhúzódunk a beteg emberek elől. Félünk tőlük, olykor szégyelljük őket, és igyekszünk tudomást sem venni róluk. Miért, mikor ők is ugyanolyan emberek, mint mi?! Ugyanaz a lélek és szív van bennük, mint bennünk. Ugyanúgy éreznek fájdalmat, örömöt, bánatot, boldogságot, szeretetet és minden mást, ami minket ér minden nap.

 

 

 

 

 

 

Az alábbi videó megdöbbentő felismerése annak, hogy ha valaki más mint mi, attól nem kell őt másképp kezelnünk…. Nézzük csak mennyire egyszerű elfogadni őket, mint saját magunkat… Csak lássunk meg a bennük lévő szeretethiányt… Egyet ne felejtsünk el: egy beteg ember számára egy mosoly százszorosa annak az örömnek és boldogságnak, amit mi érzünk. Számukra minden külső hatás és inger más!

“Egy nem változik: az emberi természet. Nincs erkölcs, érvelés, csoda mely igazán és mélyen változtatni tudna az emberi természeten.” (Márai Sándor)

szerző:tudasfaja.com

loading...