Kezdőlap AKTUÁLIS Válaszolt, nem is akármit: Nagyon durván üzent vissza Jollynak Majka

Válaszolt, nem is akármit: Nagyon durván üzent vissza Jollynak Majka

A VOLT fesztivál himnuszáról mindig lehet beszélni. A Wellhello korábbi slágere is sokáig volt beszédtéma, most a Majka-Curtis-Pápai Joci által jegyzett (egyébként megosztó) dal korbácsolta fel egy kicsit az indulatokat.

 

Egy apró kis hozzászólás kellett csak hozzá Tarcsi Zoltán Jollytól, a mulatós zenésztől, aki fontosnak tartotta megjegyezni, csak nevet Majkáék dalán.

Ezt látva Curtis már kiosztotta a mulatós zenészt, most pedig Majka is csatlakozott az alázáshoz:

Lehet szeretni a dalainkat, meg lehet nem szeretni is. Mindenkinek joga van véleményt formálni, még azoknak is, akiknek nem kéne. Tarcsi Zoltán “Jully “ pont egy olyan ember akinek nem kéne, hiszen az egész élete, munkássága, megnyilvánulásai, zenének nevezett förmedvényei, vagy az elképesztően önszopó 19 forintos videoklipjei pontosan olyanok, mint a Gucci pólói amikben jár. Olcsók és Gagyik!!

– írta közösségi oldalán a rapper, aki azt is elmondta, tisztában voltak vele, hogy a daluk megosztó lesz, hiszen sokféle stílusban dolgoznak. Teszik mindezt azért, hogy ők jól érezzék magukat, a hallagtóság véleménye ugyanis csak másodlagos számukra.

Mindezt persze Jolly sem hagyta válasz nélkül:

Várlak a stúdiómban ahol valódi hangszerekkel megmutathatod élőben mit is tudsz? Ne a facebookon szájhősködj a rajongóid előtt!!! Beleolvastam pár kommentbe is, elég megosztóak a vélemények kicsit elgondolkozhatnál magadon talán vissza kellene már venni a nagy arcból öreg! Lehordasz mindenféle szar embernek de lassan többet tudsz rólam mint a barátaim. Ez hogy a picsába van?

Nézd csak Majka, a nyaralásáról küldött terjedelmes válaszát, amelyben még Jolly haja is előkerül:

 

loading...