Kezdőlap AKTUÁLIS Vajna Tímea elmondta az igazat a Schwarzeneggerrel való kapcsolatáról!

Vajna Tímea elmondta az igazat a Schwarzeneggerrel való kapcsolatáról!

A néhai filmmogul Andy Vajna (†74) özvegye nehéz hónapokat tudhat maga mögött, hiszen bár férje januári halála óta már hosszabb idő eltelt, a gyász és a fájdalom lassan múlik, s különösen az ünnepekkor törnek fel a fájó emlékek. Az igaz barátok azonban, mint a legendás akcióhős, ilyenkor is mellette állnak.

Férje elvesztése után Tímea képtelen volt abban a budai villában maradni, ahol minden Andyre emlékeztette, ezért valóra váltva korábbi közös vágyukat, Amerikába költözik. Jelenleg is Kaliforniában van, és Svarci nem feledkezett meg róla, meghívta december 25-i karácsonyi partijára.

 Arnolddal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen beszélünk telefonon és e-mailen. Mondhatom, hogy jó baráti viszonyt ápolunk, így kaptam meghívást erre a különleges eseményre. Nem tagadom, nagyon sokat jelent nekem, hogy most is gondolt rám, és mindig számíthatok rá a nehéz pillanatokban is – kezdte mesélni lapunknak Vajna Tímea.

A veterán akcióhős közismerten remek viszonyban volt Andy Vajnával, többször is vendégeskedett a házaspárnál, majd a filmmogul halálát követően, a nehéz időkben sem hagyta magára barátja özvegyét. Azok után, hogy Budapestre utazott és beszédet mondott a producer temetésén, többször jelezte, hogy bármikor kész segítő jobbot nyújtani Timinek, aki ugyan a szentestét egyedül töltötte, de másnap elment az Arnold Schwarzenegger által rendezett nagyszabású karácsonyi összejövetelre.

– Kis túlzással egész Hollywood megjelent a partin. Arnold fia, Joseph Baena, legendás kollégái, Clint Eastwood és Sylvester Stallone, valamint ismert rendezők, producerek és színészek is kaptak meghívást az ünnepélyre. A lényeg az volt, hogy a közeli barátok és a kollégák gyűljenek össze az ünnepekre – részletezte az est történéseit

Az üzletasszony azonban nem egyedüli magyar résztvevő volt az eseményen, az oldalán ugyanis feltűnt a Jóban Rosszban című sorozat korábbi színésznője, Novák Henriett (34) is, akivel kiválóan érezték magukat a Terminátor rezidenciáján.

Felkerült a Forbes listájára

Idén hatodik alkalommal állították össze Magyarország ötven leggazdagabb emberének listáját, melyen ezúttal a Vajna-hagyaték egy részét öröklő Vajna Tímea is helyet kapott. A filmmogul özvegye a 49. helyen debütált, és ezzel a Forbes listáinak történetében ő lett az első, aki 40 éves kora előtt kapott helyet a rangos névsorban. Az üzletasszony vagyonát 37 milliárd forintra becsülték.

Forrás

loading...