Kezdőlap AKTUÁLIS Unatkozott a 2 bácsi az öregek otthonában, ezért kitalálták megszöknek. Ha meglátod...

Unatkozott a 2 bácsi az öregek otthonában, ezért kitalálták megszöknek. Ha meglátod hova mentek elájulsz!

A bulizási hajlam nem csökken mindenkinél az évek múlásával. Hagyni kell, hogy megmaradjunk mindig bennünk az örök gyerek. Nem kell az életet olyan túl komolyan venni!

Az alábbi kis történet minden idősödő, vagy magát túl öregnek érző, az életről már-már lemondó személynek új erőket adhat. Aki azt gondolja, hogy ő már túl öreg ahhoz, hogy fesztiválokra járjon, vegyen példát ezekről az idős férfiakról.

Egy németországi öregek otthonában lakó két meglett korú férfi arra gondolt, hogy ők márpedig részt vesznek a németországi Wacken Metal Fesztiválon.

Elszöktek a nyugdíjas otthonból, és éjjel háromkor a rendőrség talált rájuk az egyik koncerten, ahol éppen nagyon jól érezték maguk. A rendőrök elmesélése szerint úgy tűnt, élete legjobb koncertjén csápolt a két idős férfi, amikor rájuk találtak, hiszen hevesen tiltakoztak az ellen, hogy visszavigyék őket az otthonba.

Az életkor sokszor csak egy szám, nem jelenti azt, hogy, ha valaki 70-en túl van, ne érezhetné jól magát egy fesztiválon, ahol kedvenc zenéjét játsszák.

tudasfaja.com

loading...