Kezdőlap AKTUÁLIS Újra átélik az örömteli pillanatot Kiss Ramónáék! Mindent elmondott, amiről eddig hallgatott!

Újra átélik az örömteli pillanatot Kiss Ramónáék! Mindent elmondott, amiről eddig hallgatott!

Kiss Ramóna és szerelme, Lékai Máté harmadjára is összekötik életüket. Elmagyarázta Rami, hogy mi ennek az oka:  “Úgy tűnt, nincs elég idő új hely­színen megszervezni a nagy napot, ezért úgy döntöttünk Mátéval, lemondjuk az egészet.

Két nap múlva jött egy érzés mindkettőnknek: miután tavaly is elhalasztottuk az esküvőt, ha idén is megtennénk, rossz ómen lenne. Ezért elhatároztuk, elengedjük a klasszikus keretek közé szorított esküvőt, és szervezünk egy jó kis lagzit.”

Részleteket is elárult arról, hogy hogyan készültek az esküvőkre: “Az esküvőszervezőnk többször is megjegyezte, hogy minket nem is érdekel igazán az esküvő, ő sokkal jobban izgul.

Ezen az esküvőt megelőző pár hétben természetesen változtattunk. Bennem az igazi menyasszony akkor tört felszínre, amikor Benes Anita szalonjában szebbnél szebb ruhákat adtak rám, majd felkerült a fátyol is.

Egészen addig nem izgultam. Na, ott már elpityeredtem, és a szervező is, hogy hurrá, bennem is van menyasszonyvér!”

“Egy dolgot tartottunk csak be, hogy az esküvő előtti éjszakát külön töltöttük. Végül annyira be­le­jöttünk az esküvőzésbe, hogy har­madszorra is össze fogunk há­zasodni: az első a polgári szertar­tás volt Nemesvámoson a két ta­nú­val – ők a testvéreink voltak –, a második a jó kis lagzi a családdal és a barátokkal Budapesten, és lesz majd a Balatonon egy meghitt templomi esküvő is.” – magyarázta el a műsorvezető, aki már alig várja, hogy ismét kimondja a boldogító igen férjének és gyermeke apjának.

(BorsOnline)

loading...