Kezdőlap AKTUÁLIS Újabb részletek az M3-ason történt tömegbalesetről! 3 halálos áldozat, egy csecsemő is...

Újabb részletek az M3-ason történt tömegbalesetről! 3 halálos áldozat, egy csecsemő is a sérültek között – fotók

Már három halálos áldozata van az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében hétfő reggel történt balesetnek – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A mentők hat sérültet vittek kórházba.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy személyautó árokba csapódott. A járműbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a roncsból a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy két férfi és egy nő halt meg a balesetben.

Geller Éva, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az M1 aktuális csatornán elmondta, hat autóval érkeztek a helyszínre, ahonnan két életveszélyes és négy könnyű sérültet vittek kórházba.

A rendőrség közlése szerint a sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, aminek következtében megpördült, majd az érkező járműveknek csapódott. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette, míg ketten ellátásuk és kórházba szállításuk közben haltak meg. További ketten súlyos, négyen (köztük egy csecsemő) könnyű sérülést szenvedtek.

A sztráda főváros felé vezető oldalát a 141-es kilométernél lezárták. Lehajtani Emődnél, az M30-as 5. kilométerszelvénye után kell, a fővárosba tartók Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az M3-as autópályára.


police.hu
police.hu
police.hu
police.hu
police.hu
police.hu
police.hu

Forrás:blikk.hu

loading...