Kezdőlap SZÓRAKOZÁS VIDEÓ Újabb elképesztő magyar előadás (videó)

Újabb elképesztő magyar előadás (videó)

A brit tehetségkutató műsor, a Britain’s Got Talent tavalyi győztesét, az Attraction látványszínházat léptette fel sztárvendégeként a kínai központi televízió (CCTV) hagyományos holdújévi gálaműsorában.

A többórás gálaműsor, amelyben a magyar látványszínház fellépése is látható volt, magyar idő szerint csütörtök délután zajlott. Hogy az Attraction kapott-e konkrét feladatot a témára vonatkozóan, vagy volt-e olyasmi, amit nem kért “a megrendelő”, arról a társulat vezetője, Szűcs Zoltán nem árult el részleteket. Szavaiból azzonban az derült ki, meglehetős szabadsággal dolgoztak, és hónapokon át próbáltak Magyarországon.

Az Attraction fellépéséről az utolsó napokig nem lehetett olvasni, hallani a kínai médiában, aminek egyetlen oka a meglepetés szándéka volt. A CCTV 13-as csatornája ugyan közölt már velük egy bemutatkozó riportot, és egy kínai honlapon már előzetesen kiszivárogtatták azt is, hogy produkciójuk “megtestesített” elemei között a kínai Nagy Fal, a Tiltott Város és a Panda is ott lesz.

“Nem tudtunk mindent beletenni a performanszba, hiszen az időnk korlátozott volt. Szerettünk volna és szeretnénk sokkal többet megmutatni a kínai közönségnek, de pár percbe ennyi fért. Akik látták, és akikkel beszéltünk, érdekesnek, izgalmasnak ítélték, mi pedig reméljük, hogy minden generációnak hatalmas élményt okoztunk” – mondta Szűcs.

Annyi biztos, hogy mi imádtuk a csapat újabb produkcióját! Büszkék vagyunk rájuk!


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot.

loading...