Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Új szandált vettek a gyereküknek, fél órával később hihetetlen dolog történt!

Új szandált vettek a gyereküknek, fél órával később hihetetlen dolog történt!

Egy angol anyuka képein döbbent meg most az egész internet, aki közzétett néhány fotót miután a gyerekének vásárolt egy szandált. Lisa Cooner szembeszállt egy neves céggel, a Next-tel, mivel az üzletükben vásárolt gyerek szandál fél órával később súlyos sérüléseket okozott kislányának.

Az anyuka elmondása szerint a kétéves kislány mindössze fél óráig viselte a szandált, amit születésnapjára vásároltak neki.

“Esmények komoly fájdalmai voltak, annyira felsértette a 12 dolláros szandál a lábát. Ez azért döbbenetes, mert nem szaladgált órákig benne, mindössze 30 percig volt rajta a lábbeli, mikor sírva jött hozzám, és mutatta sérülését. A bokája és a lábfeje többi részén is vérfoltok voltak. Az természetes, ha az új cipő, szandál eleinte felsért itt-ott, de nem ennyire brutálisan. Ez már nevetséges és egyben szomorú! Szerintem gyorsan le kell venni a polcokról ezt a szandált, nehogy más gyerek is megsérüljön. Azóta a kislányunk szinte semmilyen cipőt nem tud felhúzni.” – számolt be az elképesztő esetről az anyuka.

új szandált vettek a gyereküknek

szandal3

Szerző: tudasfaja.com

loading...