Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Úgy érzem 5 évet fiatalodtam! Összekevertem ezt a 3 dolgot és csodát...

Úgy érzem 5 évet fiatalodtam! Összekevertem ezt a 3 dolgot és csodát művelt a ráncaimmal!

Az öregedés elkerülhetetlen, de késleltethető, ezért ajánljuk a következő természetes készítményt, amely csökkenti a szemek körüli ráncokat, így ha rendszeresen alkalmazzuk, akár 5 évet is letagadhatunk a korunkból.

A szemek környéke azért kényes terület, mert az itt található bőrréteg vékony és nagyon puha, ezért az idő múlásával itt jelennek meg a legkorábban az apró, vékony ráncok, amelyeket ha nem kezelünk, csak mélyülni fognak.

Nagyon fontos a hidratálás, és a bőr rugalmasságának a visszaállítása, segítése.

Nézzük akkor, hogy mire lesz szükség a házi készítésű krém összeállításához. Azonban érdemes az elkészítés után tesztelni a bőrünkön a krémet, nehogy allergiás reakciót váltson ki.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • 2 kapszula E-vitamin
  • 2 csepp borsikafű bio illóolaj

Elkészítés:

Egy tálba öntsük bele a kókuszolajt, az E-vitamint és a borsikafű illóolajat, és alaposan keverjük össze. Egy kis tégelybe tegyük bele a kapott krémet, amelyet a hűtőben kell tárolni. Ezután máris használhatjuk, egy kevés olajat tegyünk az ujjainkra, és körkörösen masszírozzuk be a szemeinket. A legjobb, ha 2 órával lefekvés előtt végezzük el ezt a szépészeti beavatkozást, amely idővel csökkenteni fogja a ráncokat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...