Kezdőlap AKTUÁLIS Tündéri fotó – Kasza Tibiék végre megmutatták kislányukat

Tündéri fotó – Kasza Tibiék végre megmutatták kislányukat

Majdnem egy hete született meg Kasza Lora Bella, akiről az első fotó is megérkezett.

 

Hatalmas a boldogság

November 27-én mi is beszámoltunk róla, hogy megszületett Kasza Tibi és felesége, Manker első babája. Az örömhírt a büszke és boldog apuka osztotta meg a TWN.hu-val, egyenesen a kórházból. “8:47-kor megszületett a kislányunk Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatalanul boldogok vagyunk és nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk” – mondta a portálnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kasza Lora Bella 💕🍼👼 Ha kíváncsiak vagytok, miért pont ez a kettő név lett a választásunk insta story-ban megosztottam a történetét 💕👨‍👩‍👧

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Az első fotó

A boldog szülők már túl vannak a babával közös első napokon, a büszke apuka pedig azt nyilatkozta a TWN-nek, hogy kislányuk nagyon kiegyensúlyozott baba, Andi pedig csodás édesanya.

“Sokan mondták, hogy aludjuk ki magunkat, mert most jó darabig nem fogunk, de hálistennek nem lett igazuk. Lora nagyon nyugodt kiegyensúlyozott baba, szépen beállt a közös bioritmusunk, és nagyon harmonikusan telnek a napjaink amióta hazajöttünk a kórházból. Nagyon büszke vagyok Manóra, csodás édesanya az első naptól kezdve mindent kézben tart. Én is kiveszem a részem mindenből, hogy segítsek neki fürdetek, pelenkázok, öltöztetek. Rengeteget fog még tanítani nekünk a kislányunk, de az első leckékből szerintem jelesre vizsgáztunk mi hárman. Most mennem kell, mert mindjárt fürdetünk, de köszönjük a rengeteg kedvességet, amit kaptunk mindenkitől a várandósság alatt és a pici születése óta” – mondta Tibi.

A Loráról készült első fotót ide kattintva lehet megtekinteni.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szerelem cipőcske 😍🎀🤰🏻 #KaszaLoraBella #minimoccababy

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Köszönetnyilvánítás

A kicsi születése óta Tibi közösségi oldalán élő videóban is megköszönte a sok jókívánságot, valamint hozzátette, hogy a baba gyönyörű, és az egész olyan érzés, mintha mindig is az életük része lett volna.

loading...