Kezdőlap AKTUÁLIS Tragédia! Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét!

Tragédia! Újra kellett éleszteni a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét!

Szinte egyfolytában mosolyog Farkas Lajos, a TV2 Sztárban Sztár leszek! versenyzője, épp ezért senki nem sejthette eddig, milyen komoly akadály elé állította az élet néhány évvel ezelőtt.

Az énekes majdnem az életét vesztette egy fertőzés miatt. Ma már csak egy rémes emlék, az a drámai történet, ami miatt két születésnapot ünnepel. A Ripostnak beszélt róla:

„Belsőkönyvelőként dolgoztam egy cégnél, ahol egy nap annyira belefeledkeztem a munkába, hogy elfelejtettem enni. Már korábban is ingadozott a cukrom, de nem volt megállapított cukorbetegségem. Hazamentem és éreztem, hogy nem vagyok jól, pár napra rá pedig, tályogok jelentek meg a lábaimon. Annyira fájt, hogy már nem tudtam lábra állni, ekkor a családom bevitt a kórházba – kezdte a drámai visszaemlékezést Lajos, majd sokkoló részletekkel folytatta.

„Felvágták a tályogot, majd haza mehettem, de egy gézdarab miatt, ami vélhetően nem volt steril, elfertőződött a sebem. Kiderült, hogy húsevő baktérium támadta meg a szervezetemet. Erre már csak a kórházban derült fény, ugyanis 43 fokos lázzal azonnal a sürgősségire vitt az egyik rokonom. Még aznap este megműtöttek, de komplikációk merültek fel, újra kellett éleszteni. Ezután egy hétig voltam kómában, semmit nem észleletem a külvilágból, de szerencsére felébrednem. Azóta úgy érzem, hogy május 26-a a második születésnapom.”

Forrás

loading...