Kezdőlap AKTUÁLIS Tragédia: német turistákkal teli busz zuhant le egy útról, 29-en szörnyethaltak –...

Tragédia: német turistákkal teli busz zuhant le egy útról, 29-en szörnyethaltak – Íme, a videó a balesetről

Tragikus baleset történt Madeirán, 29-en az életüket vesztették.

 

Madeirán szenvedett balesetet egy német turistákkal teli autóbusz, amelynek 55 utasa közül 12 férfi és 17 nő vesztette életét, míg 22-en megsérültek. A portugál sofőr és az idegenvezető is megsérült, ám azt nem lehet tudni, mennyire súlyos az állapotuk.

A busz éppen a fővárosba, Funchalba tartott, amikor Canicónál egy kanyargós úton a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, ami az oldalára borult, majd és egy ház tetején landolt, közel egy hotelhez – írja a Daily Mail.

A helyszínre 14 mentőautó érkezett ki a bejelentést követően, illetve kordont is emeltek a baleset helyszínén, mivel azonnal megjelentek a helyiek, akiket szörnyű látvány fogadott.

Az egyik lakos, Roberto Almada elmondta, hogy ez az útszakasz nagyon nehéz falat a sofőröknek, emiatt pedig számos baleset történt már itt a múltban.

 

A történteket követően Madeira elnöke, Miguel Albuquerque egy közleményt adott ki, amelyben szomorúságát fejezte ki és mélyen együttérzését az áldozatok családtagjaival. A hatóságok egyelőre vizsgálják az esetet.

 

loading...