Kezdőlap AKTUÁLIS Tragédia! Egy babakocsit toló apát gázoltak el a járdán, az 5 hónapos...

Tragédia! Egy babakocsit toló apát gázoltak el a járdán, az 5 hónapos kisfiú meghalt…

Dobi Tamás elmondta: a 25 éves sofőr által vezetett személygépkocsi – eddig tisztázatlan okok miatt – lesodródott az útról, majd a járdán elütött egy férfit, aki az öt hónapos kisfiát tolta egy babakocsiban.

A balesetben az apa csak könnyebb sérüléseket szenvedett, ám a kisfia a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

Egy szemtanú elmondta, hogy pontosan mi történt a végzetes balesetben, amelyben egy 5 hónapos csecsemő vesztette el az életét.

” Ahogy a kanyarban megláttam az autót, aminek a sofőrje egy fiatal gyerek volt, már akkor láttam, hogy ebből baj lesz. Tapasztalt autós vagyok, láttam, hogy az ív, és a sebesség nem megfelelő. Sajnos beigazolódott az amitől féltem, a sofőr felhajtott a járdára, hogy elkerülje a frontális ütközést, ahol egy békésen sétáló édesapa a kisbabáját tolta.

Látszott a férfi arcán, hogy boldog, és csodálattal nézett be sűrűn a picihez. A továbbiakat nem szeretném leírni, de egy örök életre traumát okozott számomra, az ami történt. Sosem felejtem el, annyira rossz volt ilyet látni, és nagyon sajnálom a pici hozzátartozóit is. Fájdalmas lehet ezt most átélniük, és feldolgozni. ”

Aki teheti egy szívecskével támogassa a hozzátartozókat, és valamelyest a magunk módján enyhítsük ezzel a gyászukat.

loading...