Kezdőlap AKTUÁLIS Tragédia a MOM Sportközpontban: szívszorító sorokkal búcsúzik a gyászoló édesanya kislányától

Tragédia a MOM Sportközpontban: szívszorító sorokkal búcsúzik a gyászoló édesanya kislányától

Egy nyolcéves gyerek meghalt, miután kigyulladt egy fabódé a Csörsz utcában, a MOM Sportközpont tetején hétfő este, egy használaton kívüli faházban tűz keletkezett.

 

Az összetört, gyászoló édesanya a következő szívszorító sorokat írta ki közösségi oldalára:

Mély fájdalommal tudatom, hogy a mai napon kislányom elhunyt! Nagyon hiányzol kicsi szívem, ki fog most mellettem aludni, átölelni, puszilgatni?

Drámai felvételek a kiégett fabódéról

Felelőtlenség okozta a tragédiát

– ezzel a címmel adott ki közleményt a rendőrség. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók megállapították, hogy a tűz kigyulladását megelőzően három testvér a közeli parkban játszott, majd miközben az édesanyjuk egy közeli boltba bement vásárolni, közülük kettő, egy 11 éves fiú és egy 8 éves kislány a MOM Sportközponthoz ment. A gyerekek a sportközpont lezárt tetejére felmentek, majd a tetőn lévő, használaton kívüli faházba annak ablakán keresztül bemásztak, majd ott tüzet okoztak.

Az építményből a gyorsan terjedő tűz elől a 11 éves fiú és a 8 éves kislány megpróbáltak kimenekülni, ám a 8 éves kislány az épületben rekedt és életét vesztette. Testvérét, a 11 éves fiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol a nyomozók az esettel összefüggésben meghallgatták.

loading...