Kezdőlap AKTUÁLIS Tóth Gabi kifakadt a rendkívüli koronavírus-helyzet miatt: „Rohadt nagy szarban vagyunk mi...

Tóth Gabi kifakadt a rendkívüli koronavírus-helyzet miatt: „Rohadt nagy szarban vagyunk mi is, akiknek, nem tudni, meddig, nem lesz munkánk”

Tóth Gabinak és a többi művésznek egyik napról a másikra szűnt meg a munkája.

„”Rohadt nagy szarban vagyunk mi is, akiknek, nem tudni ,meddig, nem lesz munkánk!” – többek között ez jutott az eszébe Tóth Gabi énekesnek a koronavírus-járvány miatt bejelentett tiltó intézkedések kapcsán, ám azt a tévhitet is el szeretné oszlatni, hogy a szórakoztatóiparban dolgozók úgyis átvészelik ezt az időszakot, mert ki vannak párnázva pénzzel.

„Kedves emberek! Sokan azt gondolják, hogy nekünk milyen könnyű, mert ismertek vagyunk, tele vagyunk emiatt »lóvéval«, és mi megtehetünk bármit, mert tuti félre van téve sok milla a számlánkon! Ez a legnagyobb tévhit, amit rólunk hisznek! A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg, és ki tudja, mikor fogunk újra pénzt keresni! Azért, mert sok celeb azt a látszatot mutatja, hogy mennyire tehetősek, amellett hogy egy lufi az egész és nem valós kép, mindenkit megbélyegeznek ezáltal! Emiatt hiszitek sokan azt rólunk, hogy milyen tehetősek vagyunk! Nekünk a rendezvények a munkahelyünk és sajnos szezonális, ami azt jelenti, hogy semmi fix havi bevételünk nincs! Amennyit tudsz dolgozni, annyit kapsz… Tehát kérem most minden ilyen rosszízű „nekem/nekünk milyen könnyű” kommentet mellőzni, mert nem sajnáltatásból írom ezeket a sorokat, hanem őszintén vállalva, hogy rohadt nagy szarban vagyunk mi is, akiknek nem tudni, meddig nem lesz munkánk! Ettől függetlenül is gondolom azt, hogy ha a szerencséseknek, akiknek megmaradt a munkája és bemegy dolgozni, ne adj isten megbetegszik, akkor utána nagyon nagyon hosszú ideig nem fog tudni dolgozni, ami nagyobb veszteség, mintha az ember otthon próbál maradni 2 hetet! Vigyázzunk egymásra mert mindnyájunknak fontos dolgozni ahhoz, hogy az életünk tovább mehessen betegség nélkül!” – írja Tóth Gabi a közösségi oldalán.

loading...