Kezdőlap AKTUÁLIS Több, mint 150 kilótól szabadult meg, és mégis kacagnak rajta az emberek!...

Több, mint 150 kilótól szabadult meg, és mégis kacagnak rajta az emberek! Megmutatja miért!

Ez az amerikai nő mindenféle műtéti beavatkozás nélkül 160 kilót fogyott. A nagy átalakulásról blogot, és könyvet írt, közben pedig számos tévéműsorban is szerepelt. Hiába ért el ekkora változást, mégis most a fél világ rajta nevet.

Jacquilene Adan 230 kilót nyomott, amikor beszorult a disneylandi forgókapuba, és nagy elhatározásra jutott. Az akkor 31 éves nő úgy döntött, hogy lezárja az eddigi életét, és megszabadul a plusz kilóitól.

Elkezdett egészségesen táplálkozni, és komolyan edzeni, majd ennek az életforma-váltásnak köszönhetően 5 év alatt 70 kilósra fogyott. Azonban az óriási testsúly csökkenésnek az lett a következménye, hogy Jacquilene egy nagy adag plusz bőrrel élte az életét.

A fiatal nő annyira boldog volt, hogy ekkora súlytól szabadult meg, hogy a felszabadult fürdőruhás képet is posztolt magáról az Instagramon. “Nem számít mások mit mondanak, a lényeg, hogy szeresd, és imádd a tested”-írta a kép alá. Szegény Jacquilene azonban a dicsérő kommentek helyett nagyrészt beszóló, támadó véleményeket kapott, melyekben mind a lábait bírálták.

“Hogy őszinte legyek engem is zavar a lelógó bőr, de annál nagyobb örömöt jelent, hogy a sok plusz kilótól évek alatt meg tudtam szabadulni.

Nagyon nehéz munka volt, de megcsináltam”-mondta Jacquilene. A lány bár azt mondja, hogy nem érdekli a negatív kritika, mégis sokszor elszomorodik az idegenek lenéző véleménye miatt.

A fölösleges bőrtől műtéti úton fog megszabadulni.

Aki pedig csak a lábait látja ebben az egész történetben, annak azt üzenjük, hogy csinálja utána ezt az öt évet, és utána ítélkezzen. Mi csak gratulálni tudunk!

loading...