Kezdőlap AKTUÁLIS Titokban temették el Benedek Tibort, ezt üzeni a család mindenkinek!

Titokban temették el Benedek Tibort, ezt üzeni a család mindenkinek!

Benedek Tibor családja közleményt adott ki, amelyben megköszönték az együttérző üzeneteket, illetve a legendás sportolóra való emlékezés részleteiről számoltak be.

A Magyar Vízilabda Szövetség a hivatalos oldalán tették közzé Benedek Tibor gyászoló családjának közleményét, amelyben ez áll:

„Kedves sportbarátok, tisztelt újságírók!

Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban.

Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, hogy méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez.

Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el. Szeretnénk azonban, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Így az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján tájékozódhatnak.Köszönettel:

Benedek család” – áll a közleményben.

Ahogy a Blikk megírta, életének 48. évében, június 18-án, csütörtökön hajnalban súlyos betegség után elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A legendás vízilabdázó halálhíre az egész országot megrázta, és fájó szívvel búcsúztak tőle szerettei, pályatársai.

loading...