Kezdőlap AKTUÁLIS Titkos szerelem: sosem találnád ki kit kaptak rajta az Exatlonban!

Titkos szerelem: sosem találnád ki kit kaptak rajta az Exatlonban!

Már a nézőknek is szemet szúrt a két kihívó közti kémia. Pap Dorka és Flórián Sándor között talán több lehet, mint egyszerű barátság, ugyanis elég sok időt töltenek kettesben, gesztusaik pedig magukról beszélnek – írja a Ripost.

A vak is látja, hogy a két fiatal milyen jól érzi magát egymás társaságában. A nézőknek az tűnt fel a legjobban, hogy a két kihívó gesztusai és mozdulatai teljesen mások egymás felé, mint a csapat többi tagja felé. Sokszor csak kettesben beszélnek, mindig kikérik egymás véleményét, és egyre gyakoribbak az apróbb érintések és ölelések köztük. Amikor Flóri visszatért a csapathoz a fejsérülése után, Dorci hosszú másodpercekig szorította magához őt, el sem akarta elengedni, s úgy tűnt, hogy ez kölcsönös.

Talán a legjobb bizonyíték a szerelmükre az a felvétel, amely a harmadik játékhéten készült. Flóri a nehezítés ellenére is pontot szerzett, és a nagy öröm hatására Dorci a nyakába ugrott. Ezután a nézők természetesen erős kommentelésbe kezdtek, mondván, hogy egyértelmű, hogy több van köztük, mint barátság, de volt olyan is, aki szerint ez szimplán csak a verseny izgalma miatt történt. De egy biztos: sokan reménykednek abban, hogy a fiatalok végre felvállalják kapcsolatukat.

Forrás

loading...