Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Titkos módszer, amire nők milliói várnak: így tünik el a hónaljszőrzet pár...

Titkos módszer, amire nők milliói várnak: így tünik el a hónaljszőrzet pár perc alatt gyanta és mindenféle módszer nélkül!

Ha zavar és megszeretnél szabadulni a hónaljszőrzettől anélkül, hogy sok pénzt költenél egy kozmetikai szalonba arra, hogy eltávolítsák a kis szálakat, akkor most mutatunk 3 egyszerű praktikát, amivel te is gyorsan és szinte ingyen elvégezheted a szőrtelenítést.

1. Citrom és cukor

Ha a hónaljszőrzet gyorsabban nő a kelleténél, és nehézséget okoz az eltávolítása, keverjünk össze 2 evőkanál citromlét 1 evőkanál cukorral. A pasztát vigyük fel a hónaljunkra, hagyjuk rajta pár percig, majd utána egy tiszta törölközővel töröljük le. Egy héten kétszer kell megismételni az eljárást, és idővel nem fog többé szőr nőni.

2. Tojás és kukoricadara

Keverjünk össze egy tojást ½ evőkanál kukoricadarával. A kapott masszával kenjük be a hónaljunkat, hagyjuk rajta, míg rászárad, majd mossuk le langyos vízzel. Addig ismételjük az eljárást, míg meg nem szabadulunk a szőrszálaktól.

3. Tej és kurkuma

Keverjünk össze egy evőkanál kurkumát két evőkanál tejjel. A sűrű pasztával kenjük be a hónaljunkat, hagyjuk rajta pár percig, majd langyos vízzel mossuk le. A módszert még alkalmazni kell párszor, hogy hatása láthatóvá és érezhetővé váljon.

Szerző: tudasfaja.com

loading...