Kezdőlap EZOTÉRIA Te milyen ékszert hordasz magadon? Vigyázz, mert ezt tükrözöd vele!

Te milyen ékszert hordasz magadon? Vigyázz, mert ezt tükrözöd vele!

Women's jewellery. Various types of earrings very colourful.

Biztosan soha nem is gondoltunk eddig még arra, hogy mennyi mindent elárul személyiségünkről az, hogy milyen ékszert viselünk.

Összeállításunkból kiderül melyik ékszer mit tükröz a külvilág felé!

1. A magabiztos

A nagy méretű, kövekkel díszített ékszerek tartoznak ide, amivel célunk, hogy minden tekintet ránk szegeződjön. Ha középpontba akarunk kerülni, az magabiztosságról és határozottságról árulkodik, valamint az sem számít igazán, hogy mit gondol rólunk a világ.

2. A lázadó

Egyedi, kézzel készített különleges ékszerek, ami segít egy kicsit kilógni a sorból és lázadst kelt a megszokott dolgokkal szemben.

3. A nosztalgiázó

A családi ékszerek viselése tükrözi ezt, vagyis, amikor a régi, megszokott dolgokat részesítjük előnyben az új és divatos dolgokkal szemben.

4. A megbízható

A kicsi és a közepes méretű karika fülbevaló, vagy a környaklánc számít ebbe a csoportba. Bárki bármikor ránk bízhatja legnagyobb titkát, mi azt a sírig megőrizzük.

5. Az őszinte

A gyöngyből készült ékszerek nagyon ízlésesek és rendkívül jól mutatnak. Emellett visszafogottságról és őszinteségről árulkodnak, ezért tökéletes választás például állásinterjúra, de akkor is nyugodtan viselhetjük, amikor a kedvesünk szüleivel találkozunk.

6. A vadóc

Igazán szexi és csábító egy lógó fülbevaló, hiszen tökéletes összhangban van a mozdulatainkkal. Ezért egy ilyen darab nagyon jó választás, ha egy táncos buliba készülünk, azonban a munkahelyen inkább mellőzzük.

7. A barátságos

A virág és az állatmintás ékszerek csoportja, ami vidámmá és nyitottá varázsol bennünket.

8. A kalandor

Ha mindig olyan ékszert választunk, ami követi a divatot, akkor ebbe a csoportba tartozunk. Nehezen tudunk csak megállapodni valaki mellett, mert folyamatosan az új kalandokat keressük.

9. A praktikus

Az ékszereink viselése sokkal inkább figyelem elterelés, mint divat. Számunkra azért fontos ékszert viselni, hogy bizonyos testrészeinkről elvonjuk a figyelmet, amivel nem vagyunk megelégedve.

10. Az elfoglalt

A feltűnő karóra például azt tükrözi, hogy elfoglaltak vagyunk. Emellett jellemző ránk a felületesség, a szétszórtság, és sajnos ismerőseink számára sem mi vagyunk a megbízhatóbb személyek.

Szerző: tudasfaja.com

loading...