Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te is gyakran látod a 666-os számsort? Ezt próbálják üzenni neked fentről!

Te is gyakran látod a 666-os számsort? Ezt próbálják üzenni neked fentről!

A 666-os számsor láttán a legtöbb ember az ördögre gondol, és minél többször találkoznak valakik ezzel a három darab 6-ossal, annál jobban pánikba esnek, hiszen úgy hiszik, hogy hamarosan a sátáni erők kerítik hatalmukba őket, ami akár végzetes is lehet. Ez viszont nem így van, nézzük, hogy mit is jelent valójában a 666.

Először is, tudni kell, hogy a 6-os szám vibrációja a feltétel nélküli szeretetet, az egyensúlyt, a harmóniát, az önzetlenséget és a felelősséget jelöli. Emellett még összefüggésbe hozható a gyógyítással, a védelemmel, a tudatossággal, az összetartozással, az egyszerűséggel, az anyagi javakkal és az őszinteséggel is.

A 666-os számsor pedig ahogyan megfigyelhetjük, 3 számjegyből tevődik össze, ami egységet, szeretetet, önszeretetet, áldozatkészséget, békét, otthont jelent. A 6-os szám energiája olyan erővel hat az életünkre, ami stabilitásra, családra, meleg otthon megteremtésére sarkall.

A 666-os számkombináció arra ösztönöz, hogy használjuk bátran a képzelőerőnket, az intellektusunkat az élet különböző területein, mert ezáltal sikeresebbek, boldogabbak lehetünk. Egyben figyelmeztet is arra, hogy mennyire fontos az összhang, az egyensúly fenntartása az életben, mert ha csak az anyagiaknak élünk, és nem foglalkozunk a spirituális énünkkel, ne számítsunk kiegyensúlyozott életre.

Ha legközelebb szembe találjuk magunkat a 666-os számsorral, ne ijedjünk meg, hanem gondoljunk arra, hogy ezzel a jellel az Univerzum azt üzeni, hogy mellettünk áll, segít nekünk, nyitott mindenre, ami pozitív kihatással van az életünkre. A 3 darab 6-os arra is figyelmeztet, hogy ne feledkezzünk meg mások megsegítéséről, támogatásáról, mert hajlamosak vagyunk néha a rossz útra térni, így a 666 még időben észhez téríthet. Találjuk meg a célunkat az életben, mert a kéréseink meghallgatásra találnak – üzeni a “rettegett” 666.

Szerző: tudasfaja.com

loading...