Kezdőlap AKTUÁLIS Szörnyű hírt kaptunk! Koronavírus vitte el a híres magyar színészt!

Szörnyű hírt kaptunk! Koronavírus vitte el a híres magyar színészt!

65 éves korában elhunyt Kelemen Csaba színművész – áll az egri Gárdonyi Géza Színház szomorú közleményében.

 

“Elhunyt Kelemen Csaba.

A Gárdonyi Géza Színház társulata megrendült lélekkel tudatja, hogy Kelemen Csaba színművész, kollégánk, ma hajnalban, 2020.október 26-án, 65 évesen elhunyt. 31 éve színházunk tagja, 1989-től játszott Egerben.

A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát, 1982-ig a debreceni Csokonai Színháznál, 1982-89-ig a budapesti Radnóti Miklós Színháznál volt szerződésben.

Az 1994-ben alakult Agria Nyári Játékok Kft. alapító tagja. Sok-sok szerepében őrizni fogja őt az emlékezet. Talán legkedvesebbjeként évtizedeken át játszotta Dobó István szerepét az Egri Csillagok című musical-ben. Hihetetlen, hogy az elmúlt nyáron utoljára…” – írták Facebook-oldalukon.

A nagyszerű művész 31 évig szolgálta színházát és szórakoztatta az egrieket. Barátjaként szerette őt, az egyik leghíresebb magyar musicalszínész, Sasvári Sándor.


Ő így búcsúzott tőle: “❤️ 🖤 Drága Barátom, Csabám, Ferencem, Jánosom! Isten Veled! Kimondhatatlan a fájdalom ami a lelkemben tombol! Hiányod felfoghatatlan!”

A színház Facebook-oldalán arról is közzétett fotót, amikor  Egerben hétfő este kollégái és tisztelői gyertyagyújtással emlékeztek Kelemen Csabára, aki az Egri Ügyek szerint koronavírus-fertőzésben hunyt el.

A helyi portál úgy értesült, a színművész más betegségekkel is küzdött. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban kezelték Miskolcon, de életét az orvosok nem tudták megmenteni.

 

loading...