Kezdőlap AKTUÁLIS Szívszorító utolsó üzenetet olvastak fel a temetésen: levélben búcsúzott Majkától az édesanyja

Szívszorító utolsó üzenetet olvastak fel a temetésen: levélben búcsúzott Majkától az édesanyja

Majoros Pétert érthetően megviselte, hogy elvesztette szeretett édesanyját /Fotó: TV2

Mérhetetlen fájdalom: utolsó útjára kísérték Majoros Péter, Majka (38) elhunyt édesanyját, Ibolyát, aki levélben köszönt el fiától és családjától.

A megható ceremónián körülbelül hatvanan vettek részt, családtagok, rokonok búcsúztatták a rapper imádott szülőjét. A TV2 műsorvezetője még múlt pénteken a közösségi oldalán jelentette be, hogy hosszú, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt az, akinek az életét köszönheti.

„Sajnos az én drága édesanyám elköszönt tőlünk. Neki ez maga volt a megváltás azok után, amit az elmúlt évben átélt. Láttam, hogyan változik meg az az ember, aki egykor egy életerős, életvidám asszony volt. Az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésekre járt, öt évig volt tünetmentes. Most gyakorlatilag feladta a harcot” – mondta Majka a videójában korábban.

Az ózdi temetőben tartották a ceremóniát, erről egy helyi hölgy mesélt lapunknak, aki éppen a helyszínen járt.

– Arra lettem figyelmes, hogy gyönyörű koszorúkat hoznak be a temetőbe, és egyre csak gyűlnek az emberek. Fél tizenegy körül kezdődött a megemlékezés, nagyon megérintett, szép zenéket játszottak. Tizenegy óra előtt nem sokkal megláttam Petit a tömegben, és akkor jöttem rá, hogy szegény anyukáját temetik – idézte fel a történteket a hölgy lapunknak.

Majkát érthetően megrendítette a gyász, de próbált erős maradni, még ha ez ilyen mérhetetlen fájdalom esetén szinte lehetetlen is. A pap gyönyörű beszédet mondott, sokan megkönnyezték. A legmeghatóbb, szinte mindenkit megríkató történés az volt, amikor kiderült, a műsorvezető anyukája a halála előtt nem sokkal írt egy levelet, amit felolvasott az egybegyűlteknek a szertartást celebráló tiszteletes. Olyan volt ez, mint egy búcsúüzenet.

A rapper édesanyját nagyon sokan szerették, a gyászolók rengeteg koszorút vittek a ravatalához, így róva le a tiszteletüket

– Ibolya leírta, milyen volt a gyerekkora, hogyan ismerkedett meg első férjével, aki Peti apukája, nagyon szívhez szóló üzenet volt, szinte mindenki sírt. Attól én is elérzékenyültem, amit a gyermekeiről, többek közt a fiáról írt. Büszke volt rá, amikor elindult a karrierje, s amikor igazán befutott, nagy sztár lett, mégsem változott meg emberileg. Köszönetet mondott két unokájáért, Mariánért és Olivérért, akiket imádott. Sajnos, a betegsége és a távolság miatt ritkán láthatta őket, ez fájt neki, de sokszor beszélt velük telefonon, Peti gyakran küldött képeket a kicsikről, ez éltette Ibolyát – mesélte elérzékenyülve a hölgy, aki azt is végignézte, amikor az urnát végső nyughelyére tették.

– Borzalmasan nehéz pillanatok ezek, magam is tudom. Ibolyát rengetegen szerették, annyi virágcsokor és koszorú volt ott az urnafal előtt, hogy szinte a felét el is takarta. Szép ceremónia volt – mesélte az idős hölgy.

Nem hagyja cserben a rajongóit

Bár egyértelmű, hogy Majkát megviseli szeretett édesanyja elvesztése, a rajongóit nem hagyja cserben, nem mondja le koncertjeit, szinte egész nyáron színpadon lesz majd.

Forrás:blikk.hu

loading...