Kezdőlap AKTUÁLIS Szívműtéten esett át, egy hajszálon múlott Schwarzenegger élete!

Szívműtéten esett át, egy hajszálon múlott Schwarzenegger élete!

A szívműtétje során majdnem meghalt Arnold Schwarzenegger, aki elárulta: egyetlen félelme az volt, hogy megzavarja a Terminátor forgatását.

Nem szenved önbizalomhiánytól az akcióhős Arnold Schwarzenegger, aki 35 évvel ezelőtt a Terminátorral írta be a nevét a történelembe. A legendás színész és egykori testépítő most 72 éves, és egy évvel az életmentő szívműtétje után késznek érezte magát arra, hogy újra feltárjon mindent az életéről – írja a The Sun.

Friss interjújában Arnold Schwarzenegger – aki a Terminátor: Sötét végzet című új filmjét népszerűsíti – többek között arról is beszélt, hogy bár majdnem meghalt a műtőasztalon a szívműtétje során, az egyetlen dolog, amiért aggódott, az volt, vajon nem zavarja-e meg mindez a forgatás ütemtervét. S mindössze egy héttel azután, hogy elhagyta a kórházat, már az edzőteremben volt.

Az új Terminátor-film egyébként október végén lesz látható a magyar mozikban. Mint kiderült, Schwarzinak a szerepe ugyanolyan kemény munkát igényelt, mint a korábbi filmekben.

„Ez nekem nem okoz problémát. Kicsit nehezebb lesz, ahogy öregszem. A testem nem bocsát meg nekem olyan könnyen, mint egykor. De egyre többet kell edzeni, egyre többet kell ismételni. Erről szól az egész” – mondta Arnold Schwarzenegger.

A rajongóknak pedig nagy szerencséjük van, hogy a színész egyáltalán visszatért. 2018 márciusában ugyanis sürgősen műtétre volt szüksége, ugyanis, amikor az egyik szívbillentyűjét cserélték, komplikációk léptek fel.

„Nagy meglepetésként ért ez engem. Sosem ijedek meg ezektől a dolgoktól. Egy pillanatra aggódni kezdtem, annyira közelgett a Terminátor 6 forgatása, de aztán egyből rájöttem, hogy ez a film jó indok arra, hogy újra formába lendüljek. Rövid idő alatt hazamehettem a kórházból, és mentem is az edzőterembe. A legtöbb ember a műtétje után túl sokáig henyél” – mondta.

Forrás

loading...