Kezdőlap AKTUÁLIS Szívmelengető: Vidám képet tett közzé Caramel felesége leukémiás kislányukkal

Szívmelengető: Vidám képet tett közzé Caramel felesége leukémiás kislányukkal

Caramel felesége hét hónappal ezelőtt inaktiválta az Instagram-oldalát, mert már nem bírta a sok negatív kommentet. Úgy látszik, jobb lett a helyzet, hiszen újra posztolt.

 

Molnár-Szilágyi Szilvi közösségi oldalán tudatta a hírt tavasszal, hogy kislányuk leukémiás, ott számolt be az aggódó követőknek Szofi első műtétjéről, és ott köszönte meg annak a véradónak a segítséget, kinek a vére a kislányához került. A mocskolódó üzenetek miatt azonban az énekes felesége úgy döntött, törli magát az oldalról, több hónap után most tért vissza a követőkhöz.

“Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. CSAK ERŐT AKARTAM ADNI MÁSOKNAK ÉS GYŰJTENI. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges” – írta az utolsó Instagram-posztjában áprilisban.


Most visszatért, friss fotókon mutatja meg a családot:
A fotót ugyan nem oszthatjuk meg, azonban a zenész feleségének oldalán (itt) megnézheted. A családi képhez egy idézetet írt Szilágyi Szilvi.

„Azokért az időkért, mikor mellettem álltál.
Az összes igazságért, amit megmutattál.
Az összes vidámságért, amit az életembe hozol.
Minden rossz dologért, amit rendbe hoztál.
Minden álomért, amit együtt megvalósítunk.
Az összes szeretetért, amit találtam benned.
Örökké hálás leszek. Te vagy az egyetlen, aki felemelt. Soha ne hagyj elesni. Te vagy az egyetlen, aki mindenen keresztül, képes látni engem. Te vagy az erőm, mikor gyenge vagyok. Te vagy a mosolyom, mikor nem tudok beszélni. Te vagy a szemem, amikor nem vagyok képes látni. Te meglátod bennem a legjobbat. Felemelsz engem, amikor nem tudok odaérni. Hitet adsz nekem, mert elhiszed a szereteted miatt vagyok az, aki vagyok.
Szárnyakat adsz nekem és hagysz repülni.
Amikor megérinted a kezem, képes vagyok megérinteni az eget. Amikor elvesztettem a hitem, te visszaadtad nekem. Te mellettem állsz és én kihúzom magam. Hálás vagyok minden egyes napért, amit nekem adsz.
Talán nem tudok sok mindent, de annyit igen, hogy tudjam, ez igaz. Áldott vagyok, mert te szeretsz. Mindig itt vagy nekem.
Mint a lágy szél, ami engem is magával visz.
Mint a fény a sötétségben, a szereteted úgy ragyogja be az életemet. Te vagy az ihletem.
Túl a hazugságokon, te vagy az igazság.
A világom egy jobb hely lett miattad. Szereteted miatt vagyok az, aki vagyok” – írta a fiatal anyuka. A kommenteket ezúttal letiltotta, így nem tudhatjuk, milyen reakciót váltott ki a követőkből a megosztott kép.

loading...