Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Színhoroszkóp- így kapcsolódnak a színek a lelkedhez! Nézd meg mit árulnak el...

Színhoroszkóp- így kapcsolódnak a színek a lelkedhez! Nézd meg mit árulnak el rólad!

Minden csillagjegynek van egy saját színe, ami rá jellemző, ami védelmet, energiát biztosít, és arra bátorít, hogy kitűnjünk a tömegből, egyedivé váljunk.

Kos

A domináns bolygó a Mars. A Kos csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: bátorság, lelkesség, tüzes jellem. Ezért a Kosok színe a vörös. Ha ezt a színt viselik, energikusak, optimisták lesznek, és a környezetük is megtapasztalhatja, hogy mennyire tehetségesek és bátrak.

Bika

A domináns bolygó a Vénusz. A Bika csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: harmónia, érzékiségek, szeretet kinyilvánítás. A Bikák színe az ég kékje. Ha ezt viselik, nőni fog az energiaszintjük, az optimizmusuk.

Ikrek

A domináns bolygó a Merkúr. Az Ikrek csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: dinamizmus, intellektualizmus. Az ő színűk így a sárga. Érdemes ezt a színt viselni, mert ezáltal megnő az önbizalmuk, és sokan azt fogják gondolni, hogy ez az ember tudja, hogy mi a célja az életben.

Rák

A domináns égitest a Hold. A Rák csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: érzékiség, érdekes személyiség, őszinteség. A Rákok színe a szürke, így ha ilyen ruhákat viselnek, növelik az önbizalmukat és az energiaszintjüket.

Oroszlán

A domináns égitest a Nap. Az Oroszlánok pozitív tulajdonságai: magas az önbizalmuk, nemes emberek, méltóságteljesek, bőkezűek, tiszteletreméltók. Az Oroszlánok színe a narancssárga. Ez a szín viselése az Oroszlánokat kiemeli, nem lehet elmenni mellettük, hogy ne vennénk észre őket. Ugyanakkor gyógyító hatása is van a narancssárga színnek.

Szűz

A domináns bolygó a Merkúr. A Szüzek pozitív tulajdonságai: motiváltak, okosak, érzékiek, dinamikusak. A színük pedig a zöld. Ha optimisták, energikusak akarnak lenni a Szüzek, viseljenek zöld színű ruhákat.

Mérleg

A domináns bolygó a Vénusz. A Mérleg csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: kiegyensúlyozottak, nyugodtak, elővigyázatosak, igazságosak. A színűk pedig az ég kékje. Ha ezzel a színnel veszik körbe magukat, visszatér az optimizmus, az életöröm az életükbe, amivel másokat is lenyűgöznek.

Skorpió

A domináns bolygó a Mars és a Plutó. A Skorpiók pozitív tulajdonságai: akaraterő, temperamentumosság, dinamizmus, lobbanékonyság. A Skorpiók színe a vörös. Ha ebbe a színbe bújnak bele, büszkének érezhetik magukat.

Nyilas

A domináns bolygó a Jupiter. A Nyilas csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: nyitottak, könnyen barátkoznak, érzékenyek, kíváncsiak. A színük a bíborvörös. Ha ezt a színt viselik, újra optimisták lesznek.

Bak

A domináns bolygó a Szaturnusz. A Bakok pozitív tulajdonságai: igazságosak, elővigyázatosak, határozottak. Az ő színük a zöld. Ha ilyen színbe öltöznek, jól fogják érezni magukat, harmónia veszi körül őket.

Vízöntő

A domináns bolygó az Uránusz. A Vízöntő csillagjegyűek pozitív tulajdonságai: önzetlenség, bátorság, forradalmárok. Az ő színük a kék és a zöld. Ezek a színek visszaadják az optimizmust, az energiát.

Halak

A domináns bolygó a Neptunusz. A Halak pozitív tulajdonságai: érzékenyek, intelligensek, kedvesek, jószívűek. Az ő színük a lila. Ha ezt a színt viselik, vonzóbbak, elragadóbbak lesznek.

Szerző: tudasfaja.com

loading...