Kezdőlap AKTUÁLIS Szinetár Dóra megmutatta Down-szindrómás kisfiát! Így néz ki most Benjamin!

Szinetár Dóra megmutatta Down-szindrómás kisfiát! Így néz ki most Benjamin!

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a Nők Lapja címlapján mutatja meg Down-szindrómás kisfiát.

A sztárpár kisfia, Benjamin 2017 augusztusában született, enyhe fokozatban Down-szindrómás, ami a színésznő terhessége alatt nem derült ki, Szinetár Dóra nem is végeztetett genetikai vizsgálatot.

Amikor Szinetár Dóra nyilvánosságra hozta gyereke állapotát hatalmas indulatokat gerjesztett vele. Azóta alig lehetett fotót látni a kisfiúról, a színésznő mindig úgy fotózta le, hogy az arca ne legyen látható.

“Mindig is úgy gondoltuk: ha a Jóisten úgy dönt, hogy egy Downos emberkétől kell tanulnunk szeretetet és elfogadást, akkor így kell lennie. Ezt most is így gondoljuk. Ha bárki gondol ránk Vele kapcsolatban, kérjük, hogy így tegye; sopánkodásnak és sajnálkozásnak semmi helye nincs, Benjámin az életünk egyik legszebb ajándéka, és mi igyekszünk méltónak lenni a feladatra, hogy felnevelhessük.” – mondta Szinetár Dóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holnaptól! Ha szerda, akkor #noklapja, nem is akárkikkel a címlapon. 💛 #newissue #everyweek #since1949 #magazine #love #cover #SzinetarDora #MakrancziZalan #mutimitolvasol #mik #ikozosseg #instahun

Nők Lapja (@nok_lapja) által megosztott bejegyzés,

Forrás

loading...