Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szeptember 23! Használjuk ki az őszi napforduló varázslatos erejét!

Szeptember 23! Használjuk ki az őszi napforduló varázslatos erejét!

Ez a nap a Földanya ünnepe, a gyümölcsérésé, a szüreté, a betakarításé, a megnyugvásé, a befele fordulásé. Ilyenkor hivatalosan is elkezdődik az ősz, rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjszakák, hűvösebbé válik az időjárás. A természeti népek ezen a napon különböző ünnepségeket szerveztek, mintegy hálát adván a Teremtőnek.

 

 

 

Számos varázslás is kapcsolódik az őszi napfordulóhoz. Érdemes ezen a napon kicsit jobban befele figyelni, lelassulni, meditálni, elgondolkozni, és hálát adni az év eddig terméseiért, a pozitív lehetőségekért. Készüljünk fel egy új évszakra, új lehetőségekre, legyünk nyitottak, fogadjuk be a számunkra fontos eseményeket.

Növelhetjük az alábbi praktikával spirituális képességeinket, jobban megérthetjük az élet nagy rejtélyeit. Próbáljuk ki!

Bölcsesség varázslás

Szükség lesz egy faszénkorongra, egy tűzálló edényre, egy nagyobb bíbor színű gyertyára, két teáskanál szárított szurokfűre, egy gránátalmára, egy késre és gyufára.

A tűzálló edénybe tegyük bele a gyertyát és a faszént, majd gyújtsuk meg mindkettőt. Amíg parázs keletkezik a szénből, mondjuk félhangosan az alábbi ősi szöveget:

Univerzum

“Innanához szólok, menny úrnőjéhez / a földéhez és a holtak országáéhoz. / Áldja meg szellemutam, / és vezesse lábam / a sötétségen át. “

A faszénre szórjuk rá a szurokfüvet, majd vágjuk félbe a gránátalmát, és együk meg hat magját. Hunyjuk be a szemünk, és képzeljük el, hogy elmerülünk a sötétségben, ahol nincsen más, csak csend. Próbáljunk ebben a nyugodt csendben maradni, amíg csak tudunk. Fújjuk el a gyertyát, majd, amíg el nem fogy, minden naplementekor gyújtsuk meg újra. A gránátlamát ássuk el a kertbe. Vezessünk álomnaplót egész télen, hogy megtudjuk, mit tartogat a jövő esztendő.

Szerző: tudasfaja.com

loading...